Yola86 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Wczoraj pierwszy raz wpisalam rowwr na sztywnej osi w trenazer. Kupilam zapięcie sztywnej osoba Tacx t1711 i po zapięciu zestawu caly czas mam wglowie pytanie. Czy tam przy zapięciu ma byc taki luz ze reka da sie ruszyc rowerem? Moze powiecie mi z doswiadczenia? Po lewej stronie wszystko trzyma na sztywno. Wole zapytac nic cos zepsuc w nowym rowerze. Wybaczcie jesli pytanie jest zbyt trywialnie ale nie mam doswiadczenia w takich tenatach Filmik w zalaczniku: https://files.fm/u/zbxz29h8h
pinok Opublikowano 22 Grudnia 2020 Opublikowano 22 Grudnia 2020 (edytowane) Właśnie dlatego jeden uchwyt jest regulowany żeby dopasować do szerokości osi. Edytowane 22 Grudnia 2020 przez pinok
Yola86 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2020 Czyli rozumiem, że jak mocniej zakręcę z tej regulowanej strony to ramą w ogóle przestanie sie ruszać i nie trzeba zadnej podkładki ?
Pieter Opublikowano 8 Września 2021 Opublikowano 8 Września 2021 W dniu 22.12.2020 o 08:27, Yola86 napisał: Wczoraj pierwszy raz wpisalam rowwr na sztywnej osi w trenazer. Kupilam zapięcie sztywnej osoba Tacx t1711 i po zapięciu zestawu caly czas mam wglowie pytanie. Czy tam przy zapięciu ma byc taki luz ze reka da sie ruszyc rowerem? Moze powiecie mi z doswiadczenia? Po lewej stronie wszystko trzyma na sztywno. Wole zapytac nic cos zepsuc w nowym rowerze. Wybaczcie jesli pytanie jest zbyt trywialnie ale nie mam doswiadczenia w takich tenatach Filmik w zalaczniku: https://files.fm/u/zbxz29h8h Witam jak zabawa z trenazerem cube wspolpracuje dobrze na adapteze sztywnej osi. Mam zamiar zakupic taki sam trenazer bo cube mam juz😀 Pozdro
Sajdi Opublikowano 2 Listopada 2022 Opublikowano 2 Listopada 2022 Hej, chcialem zapytać jaka masz oponę założona ? I czy założyłeś ja na oryginalne koło ?
Rekomendowane odpowiedzi