Skocz do zawartości

SR Suntour Auron RC2 PCS 2021 r. - czy warto kupić ten amortyzator ?

Laskowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część wszystkim

Nastala mnie badzo "nagła" sytuacja o ile moge to tak nazwac... Otoz sklep "cyklomania" przedluzyl zamowienie o kolejne 2 miesiace kiedy juz 2 miesiace czekalem ale nie o tym teraz. Pptrzebuje amortyzatora i poczatkowo wybor padl na rock shox Yari ale niestety nie bede czekal pol roku az otrzymam zamowiony produkt... Dlatego zwracam sie z pytaniem do was odnośnie Suntour Auron RC2 PCS z roku 2021. Ktos jest w stanie powiedziec o nim cokolwiek? Jego cena jest dosc wysoka a na zawieszeniu nie znam sie tak za bardzo wiec nie chce utopic moich cebulionow. 

Opublikowano
3 godziny temu, ACTIVIA napisał:

Podaj konkretny model

Amortyzator Auron RC2 PCS 27,5 15QLC BOOST Czarny Mat 

O ten dokladnie mi chodzi bo jest na tym standardzie "boost" I jednoczesnie jest w promocji :D 

Opublikowano (edytowane)

Jest to bardzo dobrej jakości amorek z goleniami 35mm lecz pamiętaj żeby zrobić przegląd zerowy

Edytowane przez ACTIVIA
Opublikowano

@ACTIVIA dosc szczątkowy opis ale jak dla mnie wystarczajacy. To bedzie moj pierwszy tak zaawansowany amortyzator wiec mimo wszystko mysle ze bardzo pozytywnie sie zaskocze :D a co do przegladu to napewno mam go na uwadze i juz wszystko mam przygotowabe 😇

• Lubię to! 1