GrzesiekNowak Opublikowano 14 Grudnia 2020 Opublikowano 14 Grudnia 2020 (edytowane) Witam poszukuję posiadaczy tej oto piasty Novatec, najlepiej po dłuższym przebiegu . Jak z trwałością? Głównie chodzi mi o zapadki i bębenek. Jak z uszczelnieniem, słyszałem opinie w internecie, że nie jest uszczelniona i woda oraz inny syf łatwo dostaje się do środka? Czy bębenek dobrze się zazębia czy strzela od czasu do czasu (takie opinie też słyszałem)? Mógłby się jakiś posiadacz tej piasty wypowiedzieć? Edytowane 14 Grudnia 2020 przez GrzesiekNowak
Gophfer Opublikowano 14 Grudnia 2020 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Nie wiem czy czytałeś to ale wynika z tego że są dwa rodzaje bebenkow http://velotech-pl.blogspot.com/2018/05/nowe-piasty-ty-novatec-nt-d162sb-sl.html?m=1
GrzesiekNowak Opublikowano 14 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2020 Wiem, że są 2 rodzaje bębenków i osi do tej piasty są bębenki alu i stal tak jak osie. Chodziło mi o trwałość sprzęgła.
Gophfer Opublikowano 14 Grudnia 2020 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Niestety nic więcej nie mogę powiedzieć, bo mam zrobione na niej dopiero 110km
Rekomendowane odpowiedzi