Danuel Opublikowano 11 Grudnia 2020 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Dzisiaj wyszczerbiłem piątego philipsa w ciągu ostatnich 3 lat i stwierdziłem - koniec ze śrubokrętami z marketu. Drogie forum szajbajkowe - polećcie jakiegoś producenta narzędzi, którego wkrętak wytrzyma mi kilka lat. Raczej celuję w "dedykowane" narzędzia niż rączkę z wymiennymi bitami. Może być drożej.
morion Opublikowano 11 Grudnia 2020 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Może być np. Wiha, są dostępne m.in. w Castoramie, albo Wera, moim zdaniem mają super jakość.
Danuel Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2020 Ok w sumie mam w domu kilka bitów z wihy - nawet dają radę do wkrętarki.
Semtex Opublikowano 11 Grudnia 2020 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Wera, to jedna z najlepszych firm na rynku.
KsD Opublikowano 11 Grudnia 2020 Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Tak jak koledzy wyżej Wiha lub Wera. Posiadam wkrętaki zwykłe, izolowane, precyzyjne oraz bity i złego słowa nie mogę powiedzieć. A używam ich codziennie, także mogę spokojnie polecić. Cena może niektórych odstraszać. Edytowane 11 Grudnia 2020 przez KsD
Danuel Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2020 Dzięks - będę musiał porównać ceny i sobie coś wybiorę. Doszedłem do wniosku, że na narzędziach nie ma co oszczędzać...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2020 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Polecam graty z wery używam ich zawodowo w pracy
Danuel Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2020 @piter614 Z Wery fajny widziałem zestaw przenośny pod rower - też mnie kusi...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2020 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Ja osobiście polecam imbusy są na prawdę nie do zajechaniaW pracy codziennie są męczone i mają się bardzo dobrze
Rekomendowane odpowiedzi