Gość Opublikowano 8 Grudnia 2020 Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Hej. Zwracam się do Was z prośbą o sugestie dotyczące przeznaczenia otworów w mojej ramie. Pacjent: Trek Checkpoint AL3. W tylnym trójkącie, na rurkach od wewnętrznej strony (w kierunku rury podsiodłowej) są 2 otwory montażowe (pomijam oczywiście standardowe otwory pod bagażnik). Szukałem błotników i innych akcesoriów które montuje się z udziałem tych śrub, ale nie udało mi się nic konkretnego znaleźć. Macie pomysły? Pozdrawiam Edytowane 8 Grudnia 2020 przez Gość
Nemrod Opublikowano 8 Grudnia 2020 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Tam można zamontować poprzeczkę. Do niej można przykręcić właśnie bagażnik lub błotniki.
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2020 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Teraz, Nemrod napisał: Tam można zamontować poprzeczkę. Do niej można przykręcić właśnie bagażnik lub błotniki. Okej, ma to sens. Czy szukać poprzeczki na stronach Treka czy są jakieś uni? Czy taka poprzeczka ma wpływ na sztywność ramy?
revolta1 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Prawie jak rozporka na kielichach w aucie 😋😋😋😋 A tak poważnie może mieć bo połączy dwie długie rurki czyli powinna je usztywnić
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2020 Opublikowano 9 Grudnia 2020 8 godzin temu, revolta1 napisał: Prawie jak rozporka na kielichach w aucie 😋😋😋😋 A tak poważnie może mieć bo połączy dwie długie rurki czyli powinna je usztywnić Takie miałem pierwsze skojarzenie
Rekomendowane odpowiedzi