Skocz do zawartości

czy rower Kross Hexagon X3 2015

knot123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, knot123 napisał:

HEJ  mam pytanie czy ten rower jest dobry 

do jakich zastosowań dobry ?

miałem ten model w kolorze grafitowym i powiem , że do spokojnej jazdy był dobry i wygodny , ale musisz wsiąść pod uwagę jego ograniczenia związane np z wolnobiegiem . Nie żałowałem ,że go kupiłem .

Opublikowano
45 minut temu, samuel_87 napisał:

do jakich zastosowań dobry ?

miałem ten model w kolorze grafitowym i powiem , że do spokojnej jazdy był dobry i wygodny , ale musisz wsiąść pod uwagę jego ograniczenia związane np z wolnobiegiem . Nie żałowałem ,że go kupiłem .

Znaczy wies taki teren lesny .mieszkam na wsi i chce go do lasu i zeby nim se tak z kolegami pościgac po lesie i po drózkach polnych a i jeszcze jedno on jest podobny do x5 ?

A i oco chodzi z wolno biegem bo troche zielony jestem w takie tematy xD

7 minut temu, knot123 napisał:

Znaczy wies taki teren lesny .mieszkam na wsi i chce go do lasu i zeby nim se tak z kolegami pościgac po lesie i po drózkach polnych a i jeszcze jedno on jest podobny do x5 ?

A i oco chodzi z wolno biegem bo troche zielony jestem w takie tematy a i ze x5 ma troche podobne specifikacje czy troszeczke lepsze? albo moze znasz jakis podobny cenowo do tych rowerow i lepszy rower 

Opublikowano

wpisz sobie w Google różnica miedzy wolnobiegiem a kaseta. W skrócie wolnobieg to starsze rozwiązanie i żeby przejść w przyszlosci np na 9 rzędów z tyłu musisz wymieniać koło , w x5 z tego rocznika różnica polega na tym ,że już jest z tyłu kaseta ( chyba 8 rzędową) nowsze lepsze rozwiązanie , rama ta sama.

Opublikowano

Ale duzo nie lepszy ten x5 ? A i mam jeszcze jedno pytanie masz ten jeszcze rower to pokazal bys mi jego jpg xD i co dobry do takich zastosowac jakich powiedzialem czyli do terenu lesnego ?

Opublikowano

x5 ma lepszy napęd,tańszy bedzie w dalszym rozwoju. Nadaje się do tych zastosowań, juz go nie mam .

Opublikowano
17 minut temu, samuel_87 napisał:

x5 ma lepszy napęd,tańszy bedzie w dalszym rozwoju. Nadaje się do tych zastosowań, juz go nie mam .

A stalo sie cos z nim ?

Opublikowano

nic się nie stało, sprzedałem i kupiłem kross-a Level a3. Jak masz kasę weź x5