knot123 Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) HEJ mam pytanie czy ten rower jest dobry ? Do terenu lasu i scieszek polnych i do aswaltu i czy mi potrzyma kilka lat ? https://sklep.rowery.pl/rowery/86/kross-hexagon-x3-2015-kup_teraz.html# Edytowane 23 Lipca 2017 przez knot123
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 4 minuty temu, knot123 napisał: HEJ mam pytanie czy ten rower jest dobry do jakich zastosowań dobry ? miałem ten model w kolorze grafitowym i powiem , że do spokojnej jazdy był dobry i wygodny , ale musisz wsiąść pod uwagę jego ograniczenia związane np z wolnobiegiem . Nie żałowałem ,że go kupiłem .
knot123 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Opublikowano 23 Lipca 2017 45 minut temu, samuel_87 napisał: do jakich zastosowań dobry ? miałem ten model w kolorze grafitowym i powiem , że do spokojnej jazdy był dobry i wygodny , ale musisz wsiąść pod uwagę jego ograniczenia związane np z wolnobiegiem . Nie żałowałem ,że go kupiłem . Znaczy wies taki teren lesny .mieszkam na wsi i chce go do lasu i zeby nim se tak z kolegami pościgac po lesie i po drózkach polnych a i jeszcze jedno on jest podobny do x5 ? A i oco chodzi z wolno biegem bo troche zielony jestem w takie tematy 7 minut temu, knot123 napisał: Znaczy wies taki teren lesny .mieszkam na wsi i chce go do lasu i zeby nim se tak z kolegami pościgac po lesie i po drózkach polnych a i jeszcze jedno on jest podobny do x5 ? A i oco chodzi z wolno biegem bo troche zielony jestem w takie tematy a i ze x5 ma troche podobne specifikacje czy troszeczke lepsze? albo moze znasz jakis podobny cenowo do tych rowerow i lepszy rower
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 wpisz sobie w Google różnica miedzy wolnobiegiem a kaseta. W skrócie wolnobieg to starsze rozwiązanie i żeby przejść w przyszlosci np na 9 rzędów z tyłu musisz wymieniać koło , w x5 z tego rocznika różnica polega na tym ,że już jest z tyłu kaseta ( chyba 8 rzędową) nowsze lepsze rozwiązanie , rama ta sama.
knot123 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Opublikowano 23 Lipca 2017 Ale duzo nie lepszy ten x5 ? A i mam jeszcze jedno pytanie masz ten jeszcze rower to pokazal bys mi jego jpg i co dobry do takich zastosowac jakich powiedzialem czyli do terenu lesnego ?
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 x5 ma lepszy napęd,tańszy bedzie w dalszym rozwoju. Nadaje się do tych zastosowań, juz go nie mam .
knot123 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Opublikowano 23 Lipca 2017 17 minut temu, samuel_87 napisał: x5 ma lepszy napęd,tańszy bedzie w dalszym rozwoju. Nadaje się do tych zastosowań, juz go nie mam . A stalo sie cos z nim ?
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 nic się nie stało, sprzedałem i kupiłem kross-a Level a3. Jak masz kasę weź x5
Rekomendowane odpowiedzi