PiotrRockrider Opublikowano 3 Grudnia 2020 Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Cześć, w zeszła zimę pobierało mi 15 usd przez paypala za zwifta miesiecznie, a tym razem ciągnie w euro i wychodzi jakies 10 zl drożej. Jak to zmienić na usd? Pozdrawiam Edytowane 3 Grudnia 2020 przez PiotrRockrider
korea83 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Anulujesz obecną subskrypcję przed jej końcem. Następnie chcąc ją odnowić ustawiasz najpierw flagę na Kanadę, po tym automatycznie wskoczyło mi rozliczanie w dolarach kanadyjskich i zamiast zapłacić 69zł zapłaciłem 54zł Generalnie wszystko sprowadza się do tego, że jesteśmy w Kanadzie, a nie w Europie gdzie z automatu nalicza w euro.
dbkrystian Opublikowano 10 Grudnia 2020 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Witam jak anulowac platnosc na zwiftaWysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
dbkrystian Opublikowano 10 Grudnia 2020 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Ok dziekiWysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
korea83 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Aby faktycznie anulować trzeba kliknąć w sumie aż w 3 miejscach (kolejne kroki). Warto o tym pamiętać bo później zwift bierze kasę i nie chce oddać
Eduardo Opublikowano 10 Grudnia 2020 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Jest jeszcze jedna opcja - podpiąć jakiś Revolut - nie dość, że taniej w przewalutowaniu, to przy prepaidzie (wrzucanie na konto kasy akurat na usługi) można mieć w nosie usługi, które upierdliwie utrudniają wyłączenie, po prostu nie będą miały skąd pobrać pieniędzy i się same wyłączą
lukaszzsch Opublikowano 11 Grudnia 2020 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Jeśli obawiacie się revolut, a macie konto w Mbank to można do konta intensive wziąć kartę visa świat. Kursy są nawet lepsze.
PiotrRockrider Opublikowano 18 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2020 A przez paypala płaciłem do tej pory. Tez latwo mozna bylo zablokować zwifta. W dniu 10.12.2020 o 12:18, korea83 napisał: Aby faktycznie anulować trzeba kliknąć w sumie aż w 3 miejscach (kolejne kroki). Warto o tym pamiętać bo później zwift bierze kasę i nie chce oddać Teraz jest anulowane? W dniu 4.12.2020 o 09:42, korea83 napisał: Anulujesz obecną subskrypcję przed jej końcem. Następnie chcąc ją odnowić ustawiasz najpierw flagę na Kanadę, po tym automatycznie wskoczyło mi rozliczanie w dolarach kanadyjskich i zamiast zapłacić 69zł zapłaciłem 54zł Generalnie wszystko sprowadza się do tego, że jesteśmy w Kanadzie, a nie w Europie gdzie z automatu nalicza w euro. zmieniłem flagę, przy zdjęciu profilowym na Kanadę English. Przeszedłem do membership i dalej widzę, że będzie euro Ogarnięte. Zmienilem metodę płatności z paypall na kartę visa w moim przypadku, ustawiłem Kanadę i już.
wgi Opublikowano 21 Grudnia 2020 Opublikowano 21 Grudnia 2020 U mnie po takim czymś i tak podstawił euro po kilku dniach (w momencie zatwierdzania był dolar kanadyjski). Musiałem zmienić kraj w adresie na Kanadę.
korea83 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Dziwne, u mnie w dalszym ciągu pokazuje tak jak powinno, następna płatność też CAD.
Rekomendowane odpowiedzi