Rurek5000 Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Siemka, mam w planie podrasować mojego Romka na ścieżkowca i teraz pytanie czy się opłaca i od czego zacząć Specyfikacja: http://www.romet.pl/Rower,RAMBLER_275_30,10,668,673,14076,2015.html Dla wygody wymieniłem mostek na kostkę od ns'a a ze starego roweru zostały platformy dartmoora Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 25 minut temu, Rurek5000 napisał: Siemka, mam w planie podrasować mojego Romka na ścieżkowca żartujesz? 25 minut temu, Rurek5000 napisał: od czego zacząć od wymiany roweru bądź ramy Odnośnik do komentarza
Rurek5000 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Jest opcja wymiany ramy albo roweru tylko, że to duży koszt, jak wymienię ramę na horneta to setką z przodu będzie wyglądał śmiesznie Odnośnik do komentarza
Nurek_ Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Ścieżkowiec to w dużej mierze kwestia geometrii i co byś nie zrobił to w Ramblerze nie uzyskasz takich efektów jak w dedykowanej ramie. Choćby kąt główki jest z zasadzie nie do przeskoczenia, a to kluczowa sprawa na zjazdach. Zbieraj kasę na ramę Horneta i amor do niego, resztę gratów przerzucisz i będzie o niebo lepszy efekt niż jakiejś protezy w Ramlerze. Odnośnik do komentarza
ksz Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Typowym ścieżkowcem od tego roku jest Primal, Hornet to już do zadań specjalnych ale oczywiście też da radę Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi