morion Opublikowano 2 Grudnia 2020 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Cześć, Mam pytanie, kupiłem amor jak w temacie bez dołączonej manetki. Najprostszym, ale i najdroższym rozwiązaniem będzie dokupienie manetki OneLoc, ale po wymianie zostanie mi PopLoc z SuntouraXCR32. Czy ta manetka obsłuży blokadę, czy nie będzie pasować?
Alzheimer Opublikowano 2 Grudnia 2020 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Poploc z suntora będzie działał, musisz tylko przeanalizować ciąg linki, bo starsze tłumiki miały odwrotny ciąg. Czyli manetka w stanie blokady będzie odblokowywać amortyzator. Ale nie przeszkadza to w użytkowaniu.
pinok Opublikowano 2 Grudnia 2020 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Używam manetki od XCR32 do Rockshox XC30, działa prawidłowo.
Accent_Szaj Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 W dniu 2.12.2020 o 12:04, morion napisał: PopLoc z SuntouraXCR32 Oczywiście że będzie działać od Suntour
morion Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zainstalowałem, ale manetka nie blokuje skoku. W obu pozycjach (on/off) amor ugina się.
Rekomendowane odpowiedzi