Gość Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Hej. Proponuję w tym wątku wrzucić informacje o grupach na stravie, grupach na fb czy innych - dla tych, którzy chcieliby popedałować w towarzystwie na terenie dolnego śląska. Sam poszukuję takowych spotkań w okolicy Wrocławia, nie mam facebooka i nie jest łatwo to ogarnąć. Znaczna ilość tematów na forum jest nieaktualna (martwa?). Macie wiedzę, czy są gdzieś w tajemniczych czeluściach Internetu miejsca, gdzie ludziska się umawiają? Pozdrawiam!
remigiusz Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Jak jeździsz na szosie to polecam grupę Loozersów, prowadzi Zbyszek Wyglądała. Dystans jest zawsze około 120 km. Prędkość przejazdowa około 30 km/h. Często odjazd jest w niedzielę około 10.30 z Pasikurowic z cmentarza. Ale też ze znajomym chcemy z formować jaką grupę.
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Racja. Zapomniałem dodać, że na myśli mam kolarstwo szutrowe, trekkingowe, szosowe lekkie. Jeździłem kilka razy na ustawki monko, kilka ustawek z otwartych treningów. Ale to nie dla mnie, za mało rekreacji i romantyzmu Edytowane 1 Grudnia 2020 przez Gość
remigiusz Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 A tak w ogóle to jesteś z Wrocławia?
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2020 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Tak. Często też ląduje rower na dach i zapuszczam się w dalsze okolice.
Rekomendowane odpowiedzi