tomkram Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Witam, zastanawiam się nad kupnem licznika z gps. Długo zdecydowany byłem na igs50e ale ostatnio chińczyk wypuścił nowy igs520. Miał ktoś już styczność z igs520? Dodam że nie potrzebuję nawigacji tylko licznika który zapisuję trasę i takiego do którego można podłączyć czujniki prędkości i kadencji. A może są inne liczniki w cenie do 400 zł które oferują to co napisałem?
vdcmike Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Jaka jest wartość dodana igs520 w stosunku do igs50e?
tomkram Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2020 5 godzin temu, vdcmike napisał: Jaka jest wartość dodana igs520 w stosunku do igs50e?
vdcmike Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Czyli w praktyce obsługa powermeeter za cenę 2x wyższą. Jeśli gps ma takie problemy jak w 50e to nie dałbym za niego nawet 200zl i wybrał cycplus m1.
tomkram Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2020 1 minutę temu, vdcmike napisał: Czyli w praktyce obsługa powermeeter za cenę 2x wyższą. Jeśli gps ma takie problemy jak w 50e to nie dałbym za niego nawet 200zl i wybrał cycplus m1. A miałeś/masz styczność z tym licznikiem? Bo cena wydaje mi się trochę za niska jak na sprzęt z gps-em. Ogólnie potrzebuje licznika do jazdy na szosie głównie po asfalcie więc mam nadzieję że wymienione przeze mnie liczniki nie beda miały problemów z gps-em.
vdcmike Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Mam zarówno igs50e jak i cycplusa a także jakąś sigmę z gps i do niedawna garmina e530. Cycplus to praktycznie to samo co 50e tylko ma większy ekran, jest lżejszy, bardziej płaski i ma pomiar mocy. Chipset ma ten sam - dokładnie tak samo wszystko działa włącznie z lipnym gps. 1
tomkram Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2020 15 godzin temu, vdcmike napisał: Mam zarówno igs50e jak i cycplusa a także jakąś sigmę z gps i do niedawna garmina e530. Cycplus to praktycznie to samo co 50e tylko ma większy ekran, jest lżejszy, bardziej płaski i ma pomiar mocy. Chipset ma ten sam - dokładnie tak samo wszystko działa włącznie z lipnym gps. Dzięki za pomoc. Po twoich opiniach i paru innych osób o gps-ie w IGSach zrezygnowałem z nich. Wybór padł na Bryton rider 410. Ponoć bardzo dobry gps. Jak przyjdzie i przetestuję parę razy to napisze parę słów o nim.
Rekomendowane odpowiedzi