Nela Opublikowano 30 Listopada 2020 Opublikowano 30 Listopada 2020 (edytowane) Używa ktoś liczników od Inbike? Jak to wypada na tle np. Sigmy? Fajnie, że ma kilka funkcji na wyświetlaczu i nie trzeba klikać by zobaczyć np. godzinę. Tylko jak z solidnością mocowania oraz awaryjnością? Tu przykładowy link:https://allegro.pl/oferta/liczniki-rowerowe-do-roweru-predkosciomierz-9894539318 Na Ali można jeszcze taniej tylko tam brak gwarancji. Edytowane 30 Listopada 2020 przez Nela
PanMarcinPL Opublikowano 14 Grudnia 2020 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Miałem dokładnie ten model, ściągałem bezpośrednio z Ali za ok 30zł, bardzo fajnie działał u mnie, teraz jeździ na rowerze córki i dalej bardzo dobrze się sprawuje. Na tle sigmy wykonanie jak weźmiesz do ręki lekko gorsze (ale w ręce to trzymasz po zakupie, później jeździ na kierownicy), jednak funkcjonalność lepsza, więcej info na wyświetlaczu, podświetlenie w tej cenie. Awarii nie doświadczył, mocowanie trzyma pewnie i mocno. 1
Nela Opublikowano 23 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2020 W dniu 14.12.2020 o 09:57, PanMarcinPL napisał: więcej info na wyświetlaczu, podświetlenie w tej cenie. Awarii nie doświadczył, mocowanie trzyma pewnie i mocno. Dzięki za info, o to mi chodziło. Patrzę za czymś co ma więcej informacji na wyświetlaczu bez ciągłego klikania.
Rekomendowane odpowiedzi