WojtekKnap Opublikowano 29 Listopada 2020 Opublikowano 29 Listopada 2020 Dzień dobry, Czy ktoś wie jakie jest maksymalne otwarcie mocowanie w/w trenażera. Pytam ponieważ mój trenażer nie otwiera się tak szeroko abym mógł zamontować swój rower ( ORBE Alma M30). Pozdrawiam Wojtek.
mareq Opublikowano 29 Listopada 2020 Opublikowano 29 Listopada 2020 Wiesz o tym, że w Novo jedna strona się otwiera dźwignią a druga jest regulowana? Ją się wkręca/ wykręca.
WojtekKnap Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Opublikowano 29 Listopada 2020 Tak, dlatego pytam bo chcę kupić a mój przy pełny otwarciu jest za wąski.
mareq Opublikowano 29 Listopada 2020 Opublikowano 29 Listopada 2020 Napisz jaką potrzebujesz szerokość, to zmierzę w Novo Force czy się da.
WojtekKnap Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Opublikowano 29 Listopada 2020 Przynajmniej 23m i musi się zamknąć. Dzięki. 23cm
mareq Opublikowano 29 Listopada 2020 Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) Trochę mi się pomyliło. W Novo wkręca się ten element z zaciskiem. Niestety max co tam wejdzie to 20cm. Co ty tam takiego szerokiego chcesz zapiąć? Edytowane 29 Listopada 2020 przez mareq
Rekomendowane odpowiedzi