Bart_Z Opublikowano 25 Listopada 2020 Opublikowano 25 Listopada 2020 Witam poszukuje butów spd z ukierunkowaniem gravel, szosa i turystyka. Nie wiem czy to za bardzo się nie gryzie ze sobą ? Biorę pod uwagę Sidi sd15 oraz Sidi mtb gravel. Cena Sidi jest niestety ale bardzo wysoka. Może ktoś zna jakąś alternatywę albo sklep z dobrą promocją ? Z góry Dziękuję za pomoc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bart_Z Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Opublikowano 26 Listopada 2020 Buty Bontrager GR2 Dziekuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
revolta1 Opublikowano 26 Listopada 2020 Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) Spoko. 😉Nie ma to jak wydać czyjes pieniądze. Edytowane 26 Listopada 2020 przez revolta1 1
revolta1 Opublikowano 26 Listopada 2020 Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) 9 godzin temu, revolta1 napisał: 😉 Edytowane 26 Listopada 2020 przez revolta1
Chino Opublikowano 26 Listopada 2020 Opublikowano 26 Listopada 2020 W dniu 25.11.2020 o 17:46, Bart_Z napisał: Witam poszukuje butów spd z ukierunkowaniem gravel, szosa i turystyka. Nie wiem czy to za bardzo się nie gryzie ze sobą ? Biorę pod uwagę Sidi sd15 oraz Sidi mtb gravel. Cena Sidi jest niestety ale bardzo wysoka. Może ktoś zna jakąś alternatywę albo sklep z dobrą promocją ? Z góry Dziękuję za pomoc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Bardzo szeroki zakres zastosowań. Ja jeżdżę na szosie i gravelu w Fizik Terra X5 i bardzo sobie chwalę. MTB, ale wyglądają dobrze na szosie i super sprawdzają się na gravelu, całkiem sztywne, ale można spoko w nich chodzić, choć pewnie nie tak, jak w typowych, miękkich turystykach. Albo Shimano RX8, gravelowe, czyli w pół drogi między MTB, a szosą. Bądź coś na wzór Bontrager Foray albo Mavic Crossmax Elite, trochę lepsze do chodzenia. Ostatnie dwie pary i Fiziki były w teście butów w magazynie Tour 4/2018.
Bart_Z Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Opublikowano 26 Listopada 2020 Bardzo szeroki zakres zastosowań. Ja jeżdżę na szosie i gravelu w Fizik Terra X5 i bardzo sobie chwalę. MTB, ale wyglądają dobrze na szosie i super sprawdzają się na gravelu, całkiem sztywne, ale można spoko w nich chodzić, choć pewnie nie tak, jak w typowych, miękkich turystykach. Albo Shimano RX8, gravelowe, czyli w pół drogi między MTB, a szosą. Bądź coś na wzór Bontrager Foray albo Mavic Crossmax Elite, trochę lepsze do chodzenia. Ostatnie dwie pary i Fiziki były w teście butów w magazynie Tour 4/2018.Dziekuje. Popatrzę i może coś sie uda wybrać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi