lopez Opublikowano 25 Listopada 2020 Opublikowano 25 Listopada 2020 Jak w temacie TrailForks Komoot AccuWeather Co jeszcze polecacie?
Charvel Opublikowano 25 Listopada 2020 Opublikowano 25 Listopada 2020 AccuWeather nie działa u wielu osób od bliska 2-mc - Tobie działa? Battery Up Down Fat Burner
lopez Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Opublikowano 25 Listopada 2020 24 minuty temu, Charvel napisał: AccuWeather nie działa u wielu osób od bliska 2-mc - Tobie działa? Szczerze to chcę zbudować listę aplikacji to pobrania/przetestowania, AccuWeather akurat wpadł mi w oko bo używam na codzień w telefonie i dlatego dodałem, nawet nie wiedziałem, że nie działa.
lopez Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 25.11.2020 o 10:36, Charvel napisał: AccuWeather nie działa u wielu osób od bliska 2-mc - Tobie działa? Zainstalowałem wczoraj AccuWeather na swoim 530, działa bez zarzutu. Prognoza aktualna, minutowa i na kilka godzin do przodu. Edytowane 5 Stycznia 2021 przez lopez
Charvel Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Najwyraźniej przez jakiś czas od instalacji działa bez względu na lokalizację (na opisie aplikacji jest lista krajów w których aplikacja działa), potem przestaje Poczytaj komentarze: https://apps.garmin.com/pl-PL/apps/c1facb1f-db5a-4352-adf3-9dd09e6fc668
lopez Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2021 ok, to ciekawe. Ja jestem w UK aktualnie. Jedyny raz kiedy mi pogoda nie działała to gdy 530 nie był połączony z telefonem przez BT (chociaż ciągle był na wifi) - dziwne trochę.
pecio Opublikowano 8 Stycznia 2021 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Ja bym jeszcze wprowadził kryterium odnośnie urządzeń (Edge czy smartwatch). Na każde urządzenie są bardziej lub mniej potrzebne inne aplikacje . Na Edge to bankowo Trailforks, Komoot. Na zegarek to już kto jakie ma preferencje ( np. sterowanie domem, otwieraniem drzwi)różne apki IoT w zależności od systemu ,muzyczne - Spotify, Dezeer. Pogoda w zegarku Garminowska jest bardzo dobra to bez sensu zaśmiecać czym innym.
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2021 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Jest jakaś dobra aplikacja do tak zwanego DH. Chodzi o to żeby z automatu stopowało aktywność kiedy wjeżdżamy do góry kolejka.
Rekomendowane odpowiedzi