Leszek1902 Opublikowano 19 Listopada 2020 Opublikowano 19 Listopada 2020 Witam forumowiczów. Posiadam od 3 m-cy rower bulls AM4 z silnikiem brose s mag. Po ostatniej jeździe naładowałem baterię na full. Dzisiaj chciałem pojechać, włączam silnik a on po paru sekundach się wyłącza. Wyjęcie baterii nie pomaga. Czy ktoś miał podobny problem ? Proszę o pomoc. Pozdrawiam
DarekH Opublikowano 19 Listopada 2020 Opublikowano 19 Listopada 2020 Kolega to forum to nie najlepsze miejsce na porady dot. e-bike uwierz mi wiem co piszę Poza tym rower masz na GW jeszcze ? Jeżeli nie, to poszukaj na fb grup o elektrykach lub o Bulls, a jeżeli tak to zamiast pisać tu wal do dealera i niestety witaj w świecie e-bike
Puri Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 W dniu 19.11.2020 o 18:45, Leszek1902 napisał: Witam forumowiczów. Posiadam od 3 m-cy rower bulls AM4 z silnikiem brose s mag. Po ostatniej jeździe naładowałem baterię na full. Dzisiaj chciałem pojechać, włączam silnik a on po paru sekundach się wyłącza. Wyjęcie baterii nie pomaga. Czy ktoś miał podobny problem ? Proszę o pomoc. Pozdrawiam To moze miec rozne przyczyny: 1- wyłącza sięwyswietlacz? TAK = to bateria ma problem nie silnik NIE = pytanie 2 2- widzisz prędkość km/h na wyświetlacz? TAK = to masz problem z silnikiem NIE = to masz problem z Speedsensor lub magnes Bull ma czesto problem z kontaktami w ramie gdzie laczy sie z bateria. Ten sam system byl montowany w Scottach. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi