polozy Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 Czołem! Sprawa nietypowa. Jestem w Portugalii, mam możliwość "zdalnego" zakupu roweru MTB i potrzebuję Waszej pomocy. Rower jest używany, wiekowy, koła 26, kupowany na kilka miesięcy do przemieszczania się po mieście i okolicznych wioskach. Jest też niedrogi bo będę musiał go trzymać na ulicy. Ponieważ jestem zielony w temacie, proszę o pomocy w odpowiedzi na pytanie - czy wg. załączonego zdjęcia z wymiarami, rower nie jest dla mnie za mały? Mam 183 cm wzrostu. Ew. na jaki wzrost byłby dobry, bo może moja dziewczyna się załapie Dzięki i pozdrawiam ze słonecznej Lizbony!
Accent_Szaj Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 40 minut temu, polozy napisał: rower nie jest dla mnie za mały Jest za mały. Pewnie masz przekrok blisko 90cm,czyli około 20cm nad górną rurą. 42 minuty temu, polozy napisał: moja dziewczyna się załapie Zmierz ile ma przekroku, jak 2-5cm to weź dla lubej
polozy Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Opublikowano 18 Listopada 2020 18 minut temu, Accent_Szaj napisał: Jest za mały. Pewnie masz przekrok blisko 90cm,czyli około 20cm nad górną rurą. Właśnie zmierzyłem przekrok - 88 cm... Czyli rower zdecydowanie za mały. Dziękuję za szybką odpowiedź i pozdrawiam
Accent_Szaj Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 1 minutę temu, polozy napisał: przekrok - 88 cm Tak myślałem. Nawet kolejny wymiar 41+17,5=58,5, czyli sztyca na 30cm!
polozy Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Opublikowano 19 Listopada 2020 Godzinę temu, Accent_Szaj napisał: Tak myślałem. Nawet kolejny wymiar 41+17,5=58,5, czyli sztyca na 30cm! Dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi