Aro Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 Witam, kupiłem Garmin Edge 520 z racji tego że to dobry kombajn sportowy, lecz mam problem z mapami. Wiem, że to nie jest nawigacja, ale będąc w trasie przechodzę na kartę na której powinna być mapa, aby mieć punkt odniesienia kręcąc się w okolicy. Próbowałem pobrać mapy z openmapsgarmin.nl ale nie można zaznaczyć rejonu który mnie interesuje, Bbstory, tam jest możliwość zaznaczenia interesującego regionu, i podmieniając obraz mapy, po włączeniu urządzenia wyświetla informację że nie można odblokować map... Już nie mam pomysłu, spędziłem kilka godzin, i po mału brak mi chęci na dalszą walkę. Proszę o porady, co i jak Pozdrawiam
Krawiol Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 openmapsgarmin.nl pokrywa mapami całą Polskę. Problem jest taki że czasem ten obszar który nas interesuje trzeba zaznaczyć kilkoma kwadratami. Sam tak musiałem robić by mieć pokrycie Górnego Śląska. Instagram.com/krawiol_Wysłane z Gagaxy M21
Aro Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Opublikowano 18 Listopada 2020 1 minutę temu, Krawiol napisał: openmapsgarmin.nl pokrywa mapami całą Polskę. Problem jest taki że czasem ten obszar który nas interesuje trzeba zaznaczyć kilkoma kwadratami. Sam tak musiałem robić by mieć pokrycie Górnego Śląska. Instagram.com/krawiol_ Wysłane z Gagaxy M21 Krawiol teraznie można zaznaczyć interesującego mnie regionu... Próbowałem na różnych przeglądarkach
Krawiol Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 Na wersji komputerowej strony mam taką informację. Mam nadzieję że problemy są tymczasowe. Napisz jakie rejony Cię interesują. Mam na kompie kilka rejonów Polski. Beskid Śląski i żywiecki, okolice Wielunia i góry Kamieńsk, Podhale i chyba coś nad morzem. Jeśli Cię interesują mogę przesłać Instagram.com/krawiol_Wysłane z Gagaxy M21
Krawiol Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 Czyli wyjaśnione Instagram.com/krawiol_
Aro Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Opublikowano 18 Listopada 2020 Dziękuję, niezwłocznie sprawdzę jak wrócę do domu! Szerokości
Rekomendowane odpowiedzi