Skocz do zawartości

Garmin 520 brak map

Aro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem Garmin Edge 520 z racji tego że to dobry kombajn sportowy, lecz mam problem z mapami.

Wiem, że to nie jest nawigacja, ale będąc w trasie przechodzę na kartę na której powinna być mapa, aby mieć punkt odniesienia kręcąc się w okolicy. 

Próbowałem pobrać mapy z openmapsgarmin.nl ale nie można zaznaczyć rejonu który mnie interesuje,

Bbstory, tam jest możliwość zaznaczenia interesującego regionu, i podmieniając obraz mapy, po włączeniu urządzenia wyświetla informację że nie można odblokować map...

Już nie mam pomysłu, spędziłem kilka godzin, i po mału brak mi chęci na dalszą walkę. 

Proszę o porady, co i jak

Pozdrawiam

Opublikowano

openmapsgarmin.nl pokrywa mapami całą Polskę. Problem jest taki że czasem ten obszar który nas interesuje trzeba zaznaczyć kilkoma kwadratami. Sam tak musiałem robić by mieć pokrycie Górnego Śląska.

Instagram.com/krawiol_

Wysłane z Gagaxy M21

Opublikowano
1 minutę temu, Krawiol napisał:

openmapsgarmin.nl pokrywa mapami całą Polskę. Problem jest taki że czasem ten obszar który nas interesuje trzeba zaznaczyć kilkoma kwadratami. Sam tak musiałem robić by mieć pokrycie Górnego Śląska.

Instagram.com/krawiol_

Wysłane z Gagaxy M21

Krawiol teraznie można zaznaczyć interesującego mnie regionu... Próbowałem na różnych przeglądarkach

IMG_20201118_142744.jpg
Opublikowano

Na wersji komputerowej strony mam taką informację. Mam nadzieję że problemy są tymczasowe. Napisz jakie rejony Cię interesują. Mam na kompie kilka rejonów Polski. Beskid Śląski i żywiecki, okolice Wielunia i góry Kamieńsk, Podhale i chyba coś nad morzem. Jeśli Cię interesują mogę przesłać d8db6d5b7d9d19ecc5d45d6df815a02e.jpg

Instagram.com/krawiol_

Wysłane z Gagaxy M21

Opublikowano

Dziękuję, niezwłocznie sprawdzę jak wrócę do domu!

Szerokości