Krzuchu Opublikowano 16 Listopada 2020 Opublikowano 16 Listopada 2020 Witam muszę wymienić w moim aionie tłumnik i tutaj pytanie czy podpasuje mi tlumnik z aurona bądź duroluxa bez żadnych przeróbek?
akir19 Opublikowano 16 Listopada 2020 Opublikowano 16 Listopada 2020 Mam z aurona tłumik i jest plug & play, lecz dobrze ze cały amorek był na gwarancji. Miesiąc po założeniu, rury dostały luzów i szykowało się chyba 200zl. Ja robiąc to ponownie zainwestowałbym w liryka, lub mając mniejszy budżet w yari.
arturchory Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) Miałem to samo. W moim Auronie padał tłumik po 2 zjazdach korzenistą trasą, zapadał się i łapał luzy. Wysłałem go na reklamację i wstawili mi nowy tłumik RLRC z blokowaniem z kierownicy i od tej pory żadnych problemów. Tak to jest jak producent chce oszczędzić. Co do tematu to nie wiem. Zadzwoń może do głównego serwisu w Poznaniu to Ci powiedzą od razu. Edytowane 18 Listopada 2020 przez arturchory
akir19 Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 Ja osobiście wolę z regulacją kompresji niż blokadą
ACTIVIA Opublikowano 20 Listopada 2020 Opublikowano 20 Listopada 2020 Te z regulacja kompresji sa sporo lepsze od tych z blokadą, no chyba że modele LORC lub RLRC - Blokada + Kompresja razem W dniu 16.11.2020 o 19:46, akir19 napisał: Mam z aurona tłumik i jest plug & play, lecz dobrze ze cały amorek był na gwarancji. Miesiąc po założeniu, rury dostały luzów i szykowało się chyba 200zl. Ja robiąc to ponownie zainwestowałbym w liryka, lub mając mniejszy budżet w yari. A co ma tłumik do luzów rur ?????
akir19 Opublikowano 20 Listopada 2020 Opublikowano 20 Listopada 2020 Zupełnie nic nie ma wspólnego. Tylko nagromadziły się koszta w jednym czasie i w głowie miałem żeby kupić coś lepszego.
Krzuchu Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Opublikowano 20 Listopada 2020 Ja postanowiłem jednak wymieć aiona na domaina z Giant Glory ponieważ koszt naprawy nie należy do najtańszych
Rekomendowane odpowiedzi