Berry Opublikowano 16 Listopada 2020 Opublikowano 16 Listopada 2020 Czołem! Jak ustawić siodełko rowerowe, które nie jest idealnie płaskie? Przyłożyć poziomicę na czubek i koniec siodła, czy może skupić się bardziej na tym, by tylna część była w poziomie? Zakupiłem Selle Royal Respiro i mam dylemat.
Red Opublikowano 16 Listopada 2020 Opublikowano 16 Listopada 2020 Ustawianie zacznij od ustawienia "sanek" w poziomie. Z doświadczenia wiem że to dobry punkt wyjścia a w większość siodełek nie trzeba nic więcej poprawiać. 1
mareq Opublikowano 16 Listopada 2020 Opublikowano 16 Listopada 2020 Dokładnie. Potem jazda testowa i zwróc uwagę, czy nie masz np. tendencji do zsuwania się na przód lub czy cię nie uwiera i nie drętwieją klejnoty. Wtedy robisz delikatną korektę pochylenia i znowu test. Tylko nie taki kilkuminutowy, bo musisz swoje siedzisko przyzwyczaić do nowego siodełka. 1
raven Opublikowano 16 Listopada 2020 Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) a kto powiedział, że siodło ma być w poziomie? ustaw tak żeby było Ci wygodnie lol Edytowane 16 Listopada 2020 przez raven
elmapeto Opublikowano 16 Listopada 2020 Opublikowano 16 Listopada 2020 Musi być wygodnie . To podstawa.
Berry Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Opublikowano 16 Listopada 2020 Sam Szaj mówi w filmikach o tym, że poziome położenie to pozycja wyjściowa? Dzięki za info.
Rekomendowane odpowiedzi