W4Quake Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 Witam. Czy tak powinna wyglądać korba po 300km przebiegu? Romet Mustang M3 2019 - FC-MT100
PiotrekGT Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 Farba/Anoda zeszła i tyle, zęby są ok
W4Quake Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Opublikowano 12 Listopada 2020 A to, że niektóre zęby są "ostre" a niektóre nie? (szczególnie na najmniejszym blacie)
Kajgana Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 Tak powinno być. Żeby łańcuch łatwiej mógł przechodzić na większą zębatkę
W4Quake Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Opublikowano 12 Listopada 2020 Przepraszam za banalne pytania ale dla mnie to nie było tak oczywiste jak mogłoby się z pozoru wydawać. Poprzednio tylko i wyłącznie trenowałem a rower zawoziłem co jakiś czas do rowerowego. Teraz po zakupie nowego roweru zacząłem się bardziej interesować serwisowaniem sprzętu i zacząłem sam trochę dłubać. Jestem laikiem w tym temacie. Dziękuję za pomoc, już wszystko jasne 🙂.
Gość Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 Dotarła się niemniej to tania korba, więc nie oczekuj cudów 😉
Rekomendowane odpowiedzi