piopal Napisano 22 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipiec 2017 Potrzebuję plik który podobno trzeba gdzieś wgrać bo nawigacja mio 205 nie widzi czujników kadencji i pulsu proszę o pomoc + instrukcja gdzie to wgrać z góry dziękuję sprawa pilna ? pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza
dodi1501 Napisano 29 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipiec 2017 Witam. Posiadam taki plik bo miałem ten sam problem. podaj maila to Ci wyślę Odnośnik do komentarza
wyro1999 Napisano 29 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipiec 2017 (edytowane) Kolego mam ten sam problem, proszę prześlij mi plik który go rozwiąże. Nie pomogło. Wykrywa czujnik pulsu tylko (podobnie jak poprzednio), a prędkości i kadencji nie widzi. Edytowane 1 Sierpień 2017 przez wyro1999 Odnośnik do komentarza
Nigam Napisano 14 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 14 Sierpień 2017 Witam. Również potrzebuje plik ant+ do Mio 205hc. Jeśli możesz mi go przesłać to super. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza
Pająk77 Napisano 16 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpień 2017 Cześć, Proszę prześlij mi swój adres email to pomogę . Odnośnik do komentarza
MuniTalp Napisano 20 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 20 Sierpień 2017 (edytowane) Witam, mam podobny problem. Mio cyclo 205 HC kupiona w zeszłym tygodniu i zanim podłączyłem pod kompa wszystko działało. A teraz nie łączy z żadnym czujnikiem... . Edit. Po skontaktowaniu się z serwisem MIO otrzymałem plik jak i instrukcję w razie problemu. Poniżej zamieszczam PLIK (z zmienionym rozszerzeniem). Aby plik zadziałał trzeba zmienić rozszeżenie z GPX na dll Instrukcja: "Problem należy rozwiązać poprzez skopiowanie pliku. Należy go skopiować do folderu Program który znajduje się w /Mio_System/DODGE/Program/ Następnie restart urządzenia, jeżeli nadal będzie występował problem należy wykonać przywrócenie ustawień fabrycznych i ponowne parowanie czujników. ANT_LIB2.GPX Edytowane 21 Sierpień 2017 przez MuniTalp Odnośnik do komentarza
kacal Napisano 27 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 27 Sierpień 2017 Witam bardzo bym prosił o taki plik czy ktoś z was może mi go wysłać Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza
aju Napisano 28 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpień 2017 przecież kolega wyżej dodał plik Odnośnik do komentarza
wyro1999 Napisano 29 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 29 Sierpień 2017 czy komuś już zadziałał czujnik kadencji? Odnośnik do komentarza
pinqwin Napisano 8 Grudzień 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudzień 2017 Witam Mi zadziałał zmieniłem nazwe z GPX na dll reset licznika i sam sie zapytał o parowanie polecam Odnośnik do komentarza
MaŁcin Napisano 13 Styczeń 2018 Udostępnij Napisano 13 Styczeń 2018 Dnia 20.08.2017 o 12:09, MuniTalp napisał: Witam, mam podobny problem. Mio cyclo 205 HC kupiona w zeszłym tygodniu i zanim podłączyłem pod kompa wszystko działało. A teraz nie łączy z żadnym czujnikiem... . Edit. Po skontaktowaniu się z serwisem MIO otrzymałem plik jak i instrukcję w razie problemu. Poniżej zamieszczam PLIK (z zmienionym rozszerzeniem). Aby plik zadziałał trzeba zmienić rozszeżenie z GPX na dll Instrukcja: "Problem należy rozwiązać poprzez skopiowanie pliku. Należy go skopiować do folderu Program który znajduje się w /Mio_System/DODGE/Program/ Następnie restart urządzenia, jeżeli nadal będzie występował problem należy wykonać przywrócenie ustawień fabrycznych i ponowne parowanie czujników. ANT_LIB2.GPX Plik dziala tez do 315 hc? Odnośnik do komentarza
MuniTalp Napisano 13 Styczeń 2018 Udostępnij Napisano 13 Styczeń 2018 Plik dziala tez do 315 hc?Nie wiem. Wolał bym się najpierw skontaktować z Mio.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
MaŁcin Napisano 15 Styczeń 2018 Udostępnij Napisano 15 Styczeń 2018 Tak ten plik jest tylko dedykowany do Mio cyclo 205 HC, tak mi napisała pomoc techniczna MIO Odnośnik do komentarza
jarekcolnago75 Napisano 4 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 4 Marzec 2018 NADAL NIE WIEM JAK TO ZROBIĆ.DLA MNIE TO CZARNA MAGIA Odnośnik do komentarza
Pająk77 Napisano 4 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 4 Marzec 2018 Cześć, Podłącz urządzenie do kompa przez USB. Po chwili pokażą Ci się dwa foldery z urządzenia MIO: folder systemowy i folder z mapami. Wszystko co poniżej skopiuj do foldera systemowego MIO. Skopiuj plik ANT_LIB2.dll do urządzenia do partycji SYSTEM - folder DODGE - folder Program i wykonaj parowanie z czujnikami. Jeżeli czujnik kadencji i prędkości nie będzie umiał załapać to w trakcie parowania poruszaj magnesami obok czujników. Jeżeli nie posiadasz pliku ANT_LIB2.dll wyślij mi wiadomość na priv, a ja doślę brakujący plik. Pozdrawiam, Pajak77 Odnośnik do komentarza
Przemek1990 Napisano 10 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 10 Marzec 2018 Witam Zrobiłem wszystko identycznie tak jak kazał pajak77 i mimo wszystko nie działa? Nie wiem co jest grane. Czujnik tętna ładnie się łączy, a do kadencji brak mi sił. Odnośnik do komentarza
wyro1999 Napisano 31 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 31 Marzec 2018 zaktualizowałem wszystko do najnowszej wersji i problem sam się rozwiazał Odnośnik do komentarza
pizmol Napisano 13 Czerwiec 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwiec 2018 Cześć, czy mógłby ktoś podesłać ten plik? Link przestał działać Odnośnik do komentarza
stanislaw.kozuchowicz Napisano 14 Czerwiec 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwiec 2018 (edytowane) @pizmol Plik znajdziesz tutaj. Daj znać czy udało Ci się go pobrać. Pozdrawiam! Edytowane 14 Czerwiec 2018 przez stanislaw.kozuchowicz Odnośnik do komentarza
pizmol Napisano 14 Czerwiec 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwiec 2018 Dzięki! Udało się :) czujniki działają Dzięki! Udało się :) czujniki działają 1 Odnośnik do komentarza
Fritzowski Napisano 22 Październik 2018 Udostępnij Napisano 22 Październik 2018 Ma ktoś jeszcze pomysł? Wgrałem plik, przywracałem ustawienia i nic, jak nie widzi czujników tak nie widzi. już załamuje ręcę Odnośnik do komentarza
Pająk77 Napisano 22 Październik 2018 Udostępnij Napisano 22 Październik 2018 Wgraj ten plik do wszystkich katalogów, może z innego odpalą się czujniki. Powodzenia Odnośnik do komentarza
Frydz Napisano 5 Kwiecień 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwiecień 2020 Witam, posiada ktoś jeszcze ten plik ANT_LIB2.dll? Odnośnik do komentarza
Dyzio Napisano 10 Maj 2022 Udostępnij Napisano 10 Maj 2022 Panowie mam problem bo podczasz aktualizaci oporgramowania miałem błąd z internetem taki komunikat mio agent i nie robi aktualizacji gdzieś wyczytałem ze nalezy sformatowac system i teraz nawet Agent nie widzi mio podeślijcie może pliki z dysku mio_system Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi