Skocz do zawartości

Plik potrzebny do mio cyclo 205 po aktualizacji nie widzi czujników

piopal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję plik który podobno trzeba gdzieś wgrać bo nawigacja mio 205 nie widzi czujników kadencji i pulsu proszę o pomoc + instrukcja gdzie to wgrać z góry dziękuję sprawa pilna

? pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam. Posiadam taki plik bo miałem ten sam problem. podaj maila to Ci wyślę 

Opublikowano (edytowane)

Kolego mam ten sam problem, proszę prześlij mi plik który go rozwiąże.

Nie pomogło. Wykrywa czujnik pulsu tylko (podobnie jak poprzednio), a prędkości i kadencji nie widzi.

Edytowane przez wyro1999
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Również potrzebuje plik ant+ do Mio 205hc. Jeśli możesz mi go przesłać to super. Z góry dzięki.

Opublikowano

Cześć,

Proszę prześlij mi swój adres email to pomogę .

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam podobny problem. Mio cyclo 205 HC kupiona w zeszłym tygodniu i zanim podłączyłem pod kompa wszystko działało. A teraz nie łączy z żadnym czujnikiem... .

Edit.

Po skontaktowaniu się z serwisem MIO otrzymałem plik jak i instrukcję w razie problemu.
Poniżej zamieszczam PLIK (z zmienionym rozszerzeniem). Aby plik zadziałał trzeba zmienić rozszeżenie z GPX na dll

Instrukcja:
"Problem należy rozwiązać poprzez skopiowanie pliku.
Należy go skopiować do folderu Program który znajduje się w /Mio_System/DODGE/Program/ 
Następnie restart urządzenia, jeżeli nadal będzie występował problem należy wykonać przywrócenie ustawień fabrycznych i ponowne parowanie czujników. 

ANT_LIB2.GPX

Edytowane przez MuniTalp
Opublikowano

Witam bardzo bym prosił o taki plik czy ktoś z was może mi go wysłać Pozdrawiam .

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam 

Mi zadziałał zmieniłem nazwe z GPX na dll reset licznika i sam sie zapytał o parowanie polecam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 20.08.2017 o 12:09, MuniTalp napisał:

Witam, mam podobny problem. Mio cyclo 205 HC kupiona w zeszłym tygodniu i zanim podłączyłem pod kompa wszystko działało. A teraz nie łączy z żadnym czujnikiem... .

Edit.

Po skontaktowaniu się z serwisem MIO otrzymałem plik jak i instrukcję w razie problemu.
Poniżej zamieszczam PLIK (z zmienionym rozszerzeniem). Aby plik zadziałał trzeba zmienić rozszeżenie z GPX na dll

Instrukcja:
"Problem należy rozwiązać poprzez skopiowanie pliku.
Należy go skopiować do folderu Program który znajduje się w /Mio_System/DODGE/Program/ 
Następnie restart urządzenia, jeżeli nadal będzie występował problem należy wykonać przywrócenie ustawień fabrycznych i ponowne parowanie czujników. 

ANT_LIB2.GPX

Plik dziala tez do 315 hc?

Opublikowano
Plik dziala tez do 315 hc?
Nie wiem. Wolał bym się najpierw skontaktować z Mio.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak ten plik jest tylko dedykowany do Mio cyclo 205 HC, tak mi napisała pomoc techniczna MIO

• 1 miesiąc temu...
jarekcolnago75
Opublikowano

NADAL NIE WIEM JAK TO ZROBIĆ.DLA MNIE TO CZARNA MAGIA

Opublikowano

Cześć,

Podłącz urządzenie do kompa przez USB.

Po chwili pokażą Ci się dwa foldery z urządzenia MIO: folder systemowy i folder z mapami.

Wszystko co poniżej skopiuj do foldera systemowego MIO. 

Skopiuj  plik       ANT_LIB2.dll       do urządzenia do partycji      SYSTEM    -       folder DODGE    -    folder Program        i wykonaj parowanie z czujnikami.

Jeżeli czujnik kadencji i prędkości nie będzie umiał załapać to w trakcie parowania poruszaj magnesami obok czujników.

Jeżeli nie posiadasz pliku     ANT_LIB2.dll   wyślij mi wiadomość na priv, a ja doślę brakujący plik.

Pozdrawiam,

Pajak77

Opublikowano

Witam
Zrobiłem wszystko identycznie tak jak kazał pajak77 i mimo wszystko nie działa? Nie wiem co jest grane.
Czujnik tętna ładnie się łączy, a do kadencji brak mi sił.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zaktualizowałem wszystko do najnowszej wersji i problem sam się rozwiazał

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć, czy mógłby ktoś podesłać ten plik? Link przestał działać

stanislaw.kozuchowicz
Opublikowano (edytowane)

@pizmol

Plik znajdziesz tutaj. Daj znać czy udało Ci się go pobrać.

Pozdrawiam!

Edytowane przez stanislaw.kozuchowicz
Opublikowano

Dzięki! Udało się :) czujniki działają 

Dzięki! Udało się :) czujniki działają 

• Lubię to! 1
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ma ktoś jeszcze pomysł? Wgrałem plik, przywracałem ustawienia i nic, jak nie widzi czujników tak nie widzi. już załamuje ręcę

Opublikowano

Wgraj ten plik do wszystkich katalogów, może z innego odpalą się czujniki.

Powodzenia

• 1 rok później...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Panowie mam problem bo podczasz aktualizaci oporgramowania miałem błąd z internetem taki komunikat mio agent i nie robi aktualizacji gdzieś wyczytałem ze nalezy sformatowac system  i teraz nawet Agent nie widzi mio podeślijcie może pliki z dysku mio_system