Zuczek Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 Witam, w moim marzocchi 888 jest urwany kawałek jednego ucho do mocowania adaptera/zacisku, niestety spawanie nie wchodzi w grę, ponieważ jest to stop magnezu i zbyt wysoka temperatura może uszkodzic coś w środku. Co mogę zrobić aby normalnie zamocować adapter?
Accent_Szaj Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 4 godziny temu, Zuczek napisał: Co mogę zrobić Nie wiem jakiej odpowiedzi się spodziewałeś .Przymocuj na trytytkach? To jest hamulec. Największe siły. Wyrzuć to w cholerę.
zenobek Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 Godzinę temu, Accent_Szaj napisał: Wyrzuć to w cholerę. Eeeee tam! Zawsze można wrzucić torpedo......!
Accent_Szaj Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 6 godzin temu, Zuczek napisał: marzocchi 888 Tak z ciekawości ,zrób zdjęcie Możesz jeszcze zapytać w dziale amorów czy jakieś inne golenie nie podejdą.
GrzesiekNowak Opublikowano 13 Listopada 2020 Opublikowano 13 Listopada 2020 Daj do spawanie TIGiem będzie się trzymać.
GrzesiekNowak Opublikowano 13 Listopada 2020 Opublikowano 13 Listopada 2020 Mówię zespawać a nie skleić. Nie takie rzeczy się spawało (przenoszące dużo większe obciążania) niż jakieś głupie mocowanie hamulca w rowerze i nic się nie urwało.
Accent_Szaj Opublikowano 13 Listopada 2020 Opublikowano 13 Listopada 2020 (edytowane) Już abstrahując od tego że to heble przód ,to jeszcze trzeba wszystko spawać z aptekarską precyzją. Inaczej nie ustawiasz zacisku. Czy przy amorze za 600zł warto? Edytowane 13 Listopada 2020 przez Accent_Szaj
Zuczek Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2020 Może po długim czasie ale się udało Zrobiona porządna obejma ze stali, jeżdżę już jakiś czas i wszystko pięknie :D, wracając, szkoda jednak trochę mi było wymieniać amorka bo na swoje lata na prawdę pięknie chodzi 1
Rekomendowane odpowiedzi