Wojcik9 Opublikowano 10 Listopada 2020 Opublikowano 10 Listopada 2020 Witajcie, Pytanie jak w temacie. Jak sparować trenażer DIRETO XR z opaską GARMIN HRM TRI? Próbowałem na wszystkie sposoby niestety bezskutecznie. Opaskę mam sparowaną z zegarkiem FENIX 5X, ale w momencie próby podłączenia do trenażera rozłączyłem je. Będę wdzięczny za pomoc.
nctrns Opublikowano 10 Listopada 2020 Opublikowano 10 Listopada 2020 Opaski nie parujesz z trenażerem. Trenażer musi być przez coś sterowany - albo twój fenix, albo jakiś komputerek rowerowy typu edge/wahoo, albo przez aplikację jak zwift, trainerroad czy aplikacja elite. I wtedy musisz sparować z danym urządzeniem sterującym i trenażer, opaskę.
Wojcik9 Opublikowano 10 Listopada 2020 Autor Opublikowano 10 Listopada 2020 Fakt! Źle napisalem. trenazer mam podlaczony do zwift. czyli chodzi o połaczenie opaski do zwift ;)
Prozor Opublikowano 16 Listopada 2020 Opublikowano 16 Listopada 2020 Domyślam się, że próbujesz sparować HRM-TRI z Zwift przez BT. Nie da się. Musisz użyć połączenia ANT+ (z donglem USB), albo użyć opaski BT (lub dwusystemowej ANT+/BT). Gdybyś miał Fenix 6, to mógłbyś transmitować tętno z nadgarstka również przez BT, F5 transmituje tylko przez ANT+.
Rekomendowane odpowiedzi