bike2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam, Po przejechaniu blisko 8000 km przyszedł czas na wymianę opon. Mój styl jazdy: 45% asfalt, 45% szutry leśne, 10% trudniejsze trasy Poszukuję uniwersalnych opon w wymiarze 29 x 2,1 Co polecacie? Z góry dzięki za odpowiedź.
revolta1 Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 XC? Racing Ralph. Vittoria saguaro. Maxxis pace. Kliknij lupkę i podaj temat. Akurat o oponach na forum jest sporo tematów i mnóstwo postów.
bike2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Opublikowano 8 Listopada 2020 XC Schwalbe Smart, Schwalbe Smart Plus, Continental Race King Co sądzisz o tych?
revolta1 Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Ja z schwalbe Smart.... Nie byłem zadowolony na asfalcie jak w terenie było ok tak na asfalcie kleiły się do tego w zakrętach na asfalcie, ronda itd czułem się bardzo nie pewnie klocki na bokach źle się zachowywały na asfalcie, kolejna sprawa schwalbe Teraz ciężko trafić proste często bicie mają dużo ludzi się skarży. Race kingi bardzo chłopaków sobie chwali choć podobno lubię dziurkę wylapac. Nigdy nie miałem tak więc nie będę się wypowiadał....
MiśTed Opublikowano 9 Listopada 2020 Opublikowano 9 Listopada 2020 Od ponad roku jeżdżę na Continental Race King i jestem zadowolony. Opona bardzo łatwo się zakłada ( nawet wersja drutowa ), i co ważne jest prosta. Żadnego bicia bocznego. Zakładałem je w sumie do trzech rowerów i wszędzie jest super i każdy zadowolony z użytkowania. Więc ja osobiście polecam. Ale ile osób, tyle opinii więc decyzja należy do Ciebie.
Rekomendowane odpowiedzi