adamp4 Opublikowano 21 Lipca 2017 Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) Witam, wiosną kupiłem sobie nowy rower "onilus bergen 28″ czarny połysk", gdyż stary wymagał naprawy i jeździło się na nim ciężko (w porównaniu miałem nowy taty, kupiony ubiegłą jesienią). Rower chciałem kupić taki i w trasy, i na dojazdy do pracy, dlatego sprzedawca polecił ten. Do pracy zacząłem jeździć dopiero teraz, gdyż miałem wypadek autem i jest u naprawy. No dobra, nie o rowerze mi chodzi w tym poście. Jak napisałem wyżej, zacząłem jeździć do pracy rowerem i musze brać plecak z różnymi rzeczami. Po dojeździe do pracy mam spocone plecy, a tak naprawdę mi się z nim wygodnie nie jeździ (może to być wina plecaka). Postanowiłem sobie coś kupić mocowanego na bagażnik i pomyślałem o czymś 2 w 1 czyli sakwo-plecaku. Poszukałem w Internecie i nawet znalazłem model Barbieri pnk Pytanie, czy moglibyście coś powiedzieć o tym modelu sakwo-plecaku Barbieri pnk, czy warto kupić, lub polecić mi jakiś inny model tak do 100 - 150zł, no na ścisk pasa do 200zł. Pozdrawiam. Edytowane 21 Lipca 2017 przez adamp4
Rekomendowane odpowiedzi