Rivi Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam wszystkich, uderzam do was z pytaniem o zaciski hamulcowe. Mianowicie, nie jestem do końca zadowolony z obecnych Shimano BR-M315, z którymi rower kupiłem. I teraz tak, czy jest sens i wgl będzie to działało, żeby wymienić same zaciski na lepsze? Wiadomo, wolałbym wymienić całość, zacisk i klamka, ale kwestia finansowa niestety stwarza problemy. Na oku mam Deore 6100 albo SLX 7100.
Gość Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Jak byś poszperał w zasobach forum to byś wiedział, że taki zabieg nie ma sensu bo to klamki a nie zaciski generują ciśnienie oleju w układzie.
Rivi Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Opublikowano 8 Listopada 2020 To w takim razie lepiej pozbierać dłużej i wymienić komplet. Dzięki za pomoc
Gość Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zdecydowanie tak lub na początek wymienić klamki, klocki i może tarcze.
Rivi Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Opublikowano 8 Listopada 2020 W lutym 13-stka to już wiem na co wydam Zrobić raz, a porządnie.
Gość Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Ooo właśnie! Tylko wcześniej zerknij na forum. Nie raz i nie dwa się zdarzyło że ktoś kupił klamki z Ispec EV i ku jego zdziwieniu nie da tego zgrać z manetkami na obejmę.
Rekomendowane odpowiedzi