Rejman43 Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Witam, chcę zmienić shaft w moim lyriku 170mm 2018 rct3 2.1 boost na debon aira c1 (ten nowszy) i w zalecanych jest uzycie smaru sram butter a ja w rowerowym dostałem takiego woobuza , czy danie takie smaru w małej ilości zamiast tego buttera bo niechce 3 dych wydawać jak mam go użyć 1-2g, czy to upośledzi pracę amora czy będzie śmigał normalnie nie zatrze się
Gość Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Nie dawaj tego smaru to nie smar do amortyzatoraDaj zalecany bo później będzie płacz że amortyzator nie dział
Gość Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 ŁT40 to sobie możesz łożysko przesmarować a nie amor.
Rejman43 Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Opublikowano 8 Listopada 2020 Na smarach sie nie znam a jak sobie smarowałem czesci w rowerze to w miare fajnie działał i nie byl jakiś inwazyjny to pomyślałem że jakby do komory powietrznej kapkę go dać to może by nic nie było ale kupię tego buttera 😎
Accent_Szaj Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 11 godzin temu, Rejman43 napisał: rowerowym dostałem takiego woobuza , czy danie takie smaru w małej ilości zamiast tego buttera bo niechce 3 dych wydawać jak mam go użyć 1-2g To tak jak by lekarz nie miał skalpela i skoczył do kuchni po tasak. No co? Przecież też przetnie Kup sobie tego butter i tak oszczędzasz na serwisie 1
Rejman43 Opublikowano 10 Listopada 2020 Autor Opublikowano 10 Listopada 2020 Olej i smar juz przyszedł czekam jeszcze na shafta, kupilem debon air 170mm c1 2020 tego nowego, dam znać jak przyjdzie
Rekomendowane odpowiedzi