elmapeto Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Chciałem zapytać czy łańcuch 9rz sygnowany logiem Btwina, który jest produkowany przez kmc jest tym samym produktem co kmc x9?
Gość Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Nie sądzę aby KMC dla Btwina specjalnie zmieniało specyfikacje produktu 😉
Accent_Szaj Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 12 minut temu, elmapeto napisał: kmc x9? Tak,to KMC X9el Tak swojego czasu pisał @SpiderMAN i @Rowerowa Szajba
mareq Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Nie, to nie x9 tylko z9. Widać to na fotce ze sklepu. Miałem też taki fabrycznie w tribanie. Po 600km wpadł przymiar 0.75. Moim zdaniem lepiej dopłacić do x9.
Accent_Szaj Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 6 godzin temu, elmapeto napisał: kmc x9 Jak już chcesz kupić łańcuch to już lepiej kup 10s.Dużo lepiej pracuje na napędzie 9s https://www.decathlon.pl/p/a-cuch-rowerowy-10-biegowy-light/_/R-p-11073 I to już jest napewno x10el
elmapeto Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Opublikowano 8 Listopada 2020 Kupiłem akurat x 9. Pytałem o ten btwinowy z ciekawości. Pode mną łańcuchy długo nie wytrzymują, więc mam często możliwość testowania innych. Ostatnio miałem sunrace i muszę powiedzieć , że całkiem spoko. Próbowałem też jazdy na trzy łańcuchy. Nie uważam , żeby się to kalkulowalo nad wyraz, biorąc pod uwagę klasę mojego sprzętu. 10 tki nigdy nie próbowałem zakładać.
Accent_Szaj Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Godzinę temu, elmapeto napisał: 10 tki nigdy nie próbowałem zakładać To spróbuj. Nie ociera tak o koronki. Jest dużo lepsza kultura jazdy.
Rekomendowane odpowiedzi