Kacpjonek Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Dzisiaj po mocniejszym skakaniu w widelcu zacząłem słyszeć takie jakby syczenie, może zasysanie oleju... jeśli zatrzymam się i w miejscu dociskam amortyzator to tego dźwięku nie ma natomiast jeśli jadę i mocniej podniosę koło za pomocą samych rak słyszę właśnie takie dziwne syknięcie. Dodam ze amor pracuje jak najbardziej poprawnie a ilość powietrza nie zmniejszyła się z góry dzięki za odpowiedzi
Kkaaeell Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Wyczyść uszczelki i spróbuj delikatnie ją podważyć. Może dostało się tam powietrze
Accent_Szaj Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 W dniu 7.11.2020 o 17:03, Kacpjonek napisał: amor pracuje jak najbardziej poprawnie a ilość powietrza nie zmniejszyła się Wymień smar w komorze powietrznej.
shaman_art Opublikowano 1 Września 2021 Opublikowano 1 Września 2021 U mnie zaczelo syczec po wymienie sprezyny, dumpera. Dodam ze uszczelki i smar nowe. Kolega ma ten sam Rockshox yari i od poczatku kupna roweru syczy przy probie poderwania kola czyli przy momencie dekompresji. W moim tego nie bylo, dopiero teraz kiedy zrobilem upgrade. Macie jeszcze jakies sugestie? dzieki za pomoc
vdcmike Opublikowano 1 Września 2021 Opublikowano 1 Września 2021 W Yari tłumik MC więc syczeć wręcz powinien. W Lyrik'u czy Pike'u jeśli dobrze tlumik odpowierezony to nie ma co syczeć.
arturchory Opublikowano 3 Września 2021 Opublikowano 3 Września 2021 (edytowane) Ja mam w Boxxerze tak od nowości. Też się nad tym zastanawiałem ale olałem bo na nic to nie wpływało. Edytowane 3 Września 2021 przez arturchory
Rekomendowane odpowiedzi