Niedobór magnezu Opublikowano 4 Listopada 2020 Opublikowano 4 Listopada 2020 Siemano, gdy zdjąłem lockring kaseta nie chce zejść z bębenka. Jak ją wyjąć? WIEM, że kasetę trzeba umyć. Zakładac będę nową.
raven Opublikowano 4 Listopada 2020 Opublikowano 4 Listopada 2020 przyłóż od drugiej strony jakąś rurę albo śrubokręt (coś długiego) i pomóż jej (kasecie) zejść młotkiem 1
Red Opublikowano 4 Listopada 2020 Opublikowano 4 Listopada 2020 19 minut temu, Niedobór magnezu napisał: gdy zdjąłem lockring kaseta nie chce zejść z bębenka. Jak ją wyjąć? WIEM, że kasetę trzeba umyć. Zakładac będę nową. Trzeba WD-40 i dobrze popieścić. A na poważnie to oprócz WD-40 podwaz kasetę od tyłu śrubokrętem. 1
Niedobór magnezu Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Opublikowano 4 Listopada 2020 28 minut temu, raven napisał: przyłóż od drugiej strony jakąś rurę albo śrubokręt (coś długiego) i pomóż jej (kasecie) zejść młotkiem Poszło! Jak to mówią, bez młota to nie robota ;D
Accent_Szaj Opublikowano 4 Listopada 2020 Opublikowano 4 Listopada 2020 3 godziny temu, Niedobór magnezu napisał: bez młota to nie robota ;D Haha, za co się nie weźmiesz z tym bajkiem, to problem
Rekomendowane odpowiedzi