Skocz do zawartości

Skrzynka na narzędzia

Gregorydeluxe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po kilku latach samodzielnego swerisowania roweru nazbierało mi się sporo różnych narzędzi. Chciałbym je jakoś uporządkować ale nie mogę znaleźć odpowiedniej skrzynki. 

Czy macie jakieś swoje sprawdzone produkty? Zależy mi na tym żeby skrzynka miała kilka szufladek przegródek tak żeby można było posegregować narzedzia, a nie przekopywać wszystkie za każdym razem. 

Opublikowano

Dzięki! Nie do końca o takie rozwiązanie mi chodziło ale widzę że mają w ofercie dużo innych opcji i pewnie coś uda mi się znaleźć. 

Opublikowano

Z tego co kojarzę to u nich można cały wózek złożyć 😎

Opublikowano

Szukam czegoś wielkości większej skrzynki narzędziowej. Nie mam niestety wiecej miejsca a teraz wszystkie narzedzia trzymam w zwykłym plastikowym pudełku z Jyska.

Opublikowano

Ta Yato ma wymiary 21,8 x 36,0 x 52,0 więc jakaś super dużą nie jest. Zmierz swoją obecną skrzynkę i będziesz wiedział jakiej wielkości potrzebujesz.

Opublikowano
3 godziny temu, Gregorydeluxe napisał:

Szukam czegoś wielkości większej skrzynki narzędziowe

No więc właśnie.

5 godzin temu, Gregorydeluxe napisał:

nazbierało mi się sporo różnych narzędzi.

W zależności od "arsenału narzędzi" wielkość skrzynki może być bardzo różna.....

• 2 lata później...
Opublikowano

Jak już bawimy się w archeologię to qbrick w sklepach typu liroy, casto a nawet obi jest blisko 2x droższy niż w sieci. Do tego nie podoba mi się tych systemach nieiwelka pojemność wewnętrzna względem wymiarów zewnętrznych. Poza tym świetne skrzynki.