Gregorydeluxe Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 Po kilku latach samodzielnego swerisowania roweru nazbierało mi się sporo różnych narzędzi. Chciałbym je jakoś uporządkować ale nie mogę znaleźć odpowiedniej skrzynki. Czy macie jakieś swoje sprawdzone produkty? Zależy mi na tym żeby skrzynka miała kilka szufladek przegródek tak żeby można było posegregować narzedzia, a nie przekopywać wszystkie za każdym razem.
Red Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 Coś w tym stylu? https://allegro.pl/oferta/skrzynka-narzedziowa-qbrick-two-box-200-6x-organ-8718243799?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Skrzynka o tyle fajna że w tych modułach można modyfikować przegródki. Sam mam taką.
Gregorydeluxe Opublikowano 3 Listopada 2020 Autor Opublikowano 3 Listopada 2020 Dzięki! Nie do końca o takie rozwiązanie mi chodziło ale widzę że mają w ofercie dużo innych opcji i pewnie coś uda mi się znaleźć.
Red Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 Z tego co kojarzę to u nich można cały wózek złożyć 😎
Gość Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 Są skrzyneczki z szufladamiNa pewno zajmują więcej miejsca ale będziesz miał posegregowane wszystkie narzędzia https://allegro.pl/oferta/yato-skrzynka-narzedziowa-metalowa-4-szuflady-8477226443
Gregorydeluxe Opublikowano 3 Listopada 2020 Autor Opublikowano 3 Listopada 2020 Szukam czegoś wielkości większej skrzynki narzędziowej. Nie mam niestety wiecej miejsca a teraz wszystkie narzedzia trzymam w zwykłym plastikowym pudełku z Jyska.
Red Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 Ta Yato ma wymiary 21,8 x 36,0 x 52,0 więc jakaś super dużą nie jest. Zmierz swoją obecną skrzynkę i będziesz wiedział jakiej wielkości potrzebujesz.
zenobek Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 3 godziny temu, Gregorydeluxe napisał: Szukam czegoś wielkości większej skrzynki narzędziowe No więc właśnie. 5 godzin temu, Gregorydeluxe napisał: nazbierało mi się sporo różnych narzędzi. W zależności od "arsenału narzędzi" wielkość skrzynki może być bardzo różna.....
vdcmike Opublikowano 7 Września 2023 Opublikowano 7 Września 2023 Jak już bawimy się w archeologię to qbrick w sklepach typu liroy, casto a nawet obi jest blisko 2x droższy niż w sieci. Do tego nie podoba mi się tych systemach nieiwelka pojemność wewnętrzna względem wymiarów zewnętrznych. Poza tym świetne skrzynki.
Rekomendowane odpowiedzi