Marcin_b91 Opublikowano 30 Października 2020 Opublikowano 30 Października 2020 Cześć! Przymierzam się do zakupu pomiaru mocy do MTB. Na chwilę obecną wybór padł na Ronde w pająu mechanizmu korbowego: http://www.ronde.pl/single.php?id=ronde_sram3_bolt_104bcd Czy są tu użytkownicy tego pomiaru? Jak sie sprawuje, czy nie ma przekłamanych odczytów na nierównej nawierzchni? Prosiłbym o opinie. Możecie też podrzucić ciekawą alternatywę z wyjątkiem pomiarów w ramieniu korby. Pozdrawiam!
tomekivan Opublikowano 30 Października 2020 Opublikowano 30 Października 2020 Witam. Również jestem zainteresowany zakupem tego pomiaru mocy natomiast wielokrotnie przejeżdżają przez powalone drzewa uderzam blatem i myślę że może długo nie podziałać taki pająk. Mając dwa rowery { szosa i MTB) chyba zdecyduję się na pomiar z korby bo dwóch nie kupię. Może ktoś już używa takiego pomiaru mocy ? Pozdrawiam
Marcin_b91 Opublikowano 30 Października 2020 Autor Opublikowano 30 Października 2020 Jeśli chodzi o pomiar z ramienia to tu: masz wiele w tym temacie. Ja osobiście jakbym miał brać w ramieniu to brałbym Inpeak. W tym wątku chciałbym się skupić jednak na pomiarach w pająku. Serio nikt?
Rekomendowane odpowiedzi