xaeross Opublikowano 28 Października 2020 Opublikowano 28 Października 2020 Ktoś już to rozbierał w domu? Oddałem do serwisu w sklepie na przegląd i wymianę oleju to nie potrafili otworzyć.. a olej wyciekł :)
Accent_Szaj Opublikowano 28 Października 2020 Opublikowano 28 Października 2020 7 godzin temu, xaeross napisał: Ktoś już to rozbierał w domu? @zibi_j1 pisał kiedyś że coś robił z Alfina ,co prawda starszy model,ale może coś podpowie. Tu masz filmik o tej piaście
Gość Opublikowano 28 Października 2020 Opublikowano 28 Października 2020 Ja walczyłem z Nexusem w stanie agonalnym. Nauczyłem. Się tyle, żeby tego nie ruszać. Lepiej znaleźć kogoś kto się w tym specjalizuje. Chyba że robisz to dla siebie. Wtedy znaleźć tutorial na zagranicznych forach i można walczyć...
xaeross Opublikowano 29 Października 2020 Autor Opublikowano 29 Października 2020 ano słaby serwis, a inne nawet nie odpisują jak wspominam o alfine :] Mam już olej, klucz na tutorialu widziałem jeszcze imadło.. to powinno dojść na dniach Mam nadzieję, że nie będzie trzeba całego rozbierać..
Rekomendowane odpowiedzi