Wasabi Opublikowano 28 Października 2020 Opublikowano 28 Października 2020 Czesc, Mam taki widelec jak na zdjeciu. Na dole golutki - sam karbon Sztywna os, 100/ 50, kolo juz mam (29") Doradzcie prosze, co musze dokupic, aby zamocowac kolo? 😉
nctrns Opublikowano 28 Października 2020 Opublikowano 28 Października 2020 Co to za widelec? Nie istnieje coś takiego jak oś 100/50. Chodzi ci o 100/15? Jak zamawiałeś z Chin i przysłali ci widelec bez insertu i samej osi, to reklamacja. Ewentualnie, jeśli oba otwory są tej samej średnicy (zmierz suwmiarką), to możliwe że potrzebna jest oś skręcana, coś jak na zdjęciu.
Wasabi Opublikowano 28 Października 2020 Autor Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) Tak: 100/15 Kupilem tak jak na zdjeciu z eBay.de Poprzedni wlasciciel tez tak kupil jako zestaw: rama, lacznik, widelec, sztyca i siodelko. Probowal go skladac ale sie poddal, nie wiadomo kiedy i jak zagubila sie os i inserty. Wieczorem, kiedy juz bede w domu, zmierze wszystko dokladnie i wstawie zdjecia. Dziekuje 😀 Edytowane 28 Października 2020 przez Wasabi
Wasabi Opublikowano 28 Października 2020 Autor Opublikowano 28 Października 2020 Patrzac od frontu wyglada to tak:
nctrns Opublikowano 28 Października 2020 Opublikowano 28 Października 2020 No to wygląda na to, że potrzebujesz takiego rodzaju osi jak wrzuciłem wyżej. Dziwne rozwiązanie, ale chyba jedyne w twoim wypadku.
Wasabi Opublikowano 29 Października 2020 Autor Opublikowano 29 Października 2020 Dziekuje bardzo, to jest to. Znalazlem na Ali.
Rekomendowane odpowiedzi