Lalei Opublikowano 26 Października 2020 Opublikowano 26 Października 2020 (edytowane) Jakie polecacie czujniki/sensory do taniego trenażera. Fajnie jakby miał bluetooth i ANT+ i mógł połączyć się z aplikacją w czasie rzeczywistym np. Zwift. Edytowane 26 Października 2020 przez Lalei
KonradTrek800 Opublikowano 26 Października 2020 Opublikowano 26 Października 2020 Magene, Cycplus wszystko z aliexpress
ishi Opublikowano 30 Listopada 2020 Opublikowano 30 Listopada 2020 Cześć, Temat podobny to się podepnę.. Kupuję prosty trenażer rolkowy na zimę, ale bardzo chciałbym mieć swój "pamiętnik" treningu/kilometrów na Stravie. Do tej pory używałem Strave z aplikacją na iPhona. Jak to teraz zgrać razem, kupię przykładowo Magene i połączę z telefonem przez BT, a w Stravie dodam te czujniki i to wszystko? Godzina jazdy na rolkach będzie zarejestrowana w Stravie razem z kilometrami? Jeśli źle myślę, proszę o podesłanie jakiegoś taniego rozwiązania.
Dziaku Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 14 godzin temu, ishi napisał: Cześć, Temat podobny to się podepnę.. Kupuję prosty trenażer rolkowy na zimę, ale bardzo chciałbym mieć swój "pamiętnik" treningu/kilometrów na Stravie. Do tej pory używałem Strave z aplikacją na iPhona. Jak to teraz zgrać razem, kupię przykładowo Magene i połączę z telefonem przez BT, a w Stravie dodam te czujniki i to wszystko? Godzina jazdy na rolkach będzie zarejestrowana w Stravie razem z kilometrami? Jeśli źle myślę, proszę o podesłanie jakiegoś taniego rozwiązania. Cześć, Aktualnie Starav obsługuje jedynie czujniki tętna, jak chcesz rejestrować prędkość/dystans z czujnika prędkości to musisz skorzystać z innej aplikacji np. Wahoo Fitness (automatyczny upload na strave) 1
ishi Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Magene zamówione Wahoo zainstalowane, ale pojawił się problem. Dziś poskładałem Tacx Antares i rozczarowanie... Maksymalny rozstaw rolek to 1100mm, a mój Giant Talon ośki ma oddalone o 1182mm I rower zjeżdża z trenażera. Czy ktoś zna model z rolkami przystosowanymi do 120cm?
Rekomendowane odpowiedzi