Raptor Opublikowano 25 Października 2020 Opublikowano 25 Października 2020 Wczoraj kurier dostarczył nowy rower. Nawet szybko i sprawnie poszła wymiana. Rower przyszedł odpowiednio zabezpieczony i karton był w całości 😉. Do tego dostałem w ramach przeprosin bon na 200zł. do wykorzystania w ich sklepie. Canyon Spectral CF 7 w kolorze Stealth rozmiar M Specyfikacja rama - carbon widelec - Rock Shox Pike Select damper - Rock Shox Deluxe Select+ RT przerzutka - SRAM GX Eagle manetka - SRAM GX Eagle kaseta - SRAM XG 1275 Eagle korba - SRAM GX Eagle DUB 32T wkład suportu - SRAM Pressfit DUB hamulce - SRAM G2 R tarcza przód - Shimano RT-86 Ice Tech 203mm tarcza tył - Shimano RT-86 Ice Tech 180mm koła - DT Swiss M 1900 szerokość wewnętrzna 30mm opona przód - MAXXIS Minion DHR II 2.4 opona tylna - MAXXIS Dissector 2.4 sztywna oś - Canyon Quixle mostek - Canyon G5 kierownica - Canyon G5 Riserbar chwyty - Ergon GA2 Fat siodełko - Ergon SM10 Enduro Comp sztyca - Iridium Dropper pedały - Wheel-Up platformowe folia ochronna ramy - Zefal 1
PiotrekGT Opublikowano 31 Października 2020 Opublikowano 31 Października 2020 No i elegancja, mowilem ci, że mają dobre podejście
Accent_Szaj Opublikowano 1 Listopada 2020 Opublikowano 1 Listopada 2020 15 godzin temu, Raptor napisał: Do tego dostałem w ramach przeprosin bon na 200zł. do wykorzystania w ich sklepie Wiedziałem Bez dwóch zdań, CUDO!!!
TOMALA72 Opublikowano 1 Listopada 2020 Opublikowano 1 Listopada 2020 Fajny:) Dałeś 14 klocków a widziałem na stronce promocję na niecałe 11:)
Raptor Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) 33 minuty temu, TOMALA72 napisał: Fajny:) Dałeś 14 klocków a widziałem na stronce promocję na niecałe 11:) Pokaż bo chyba oczy mgłą ci zaszły😉 Canyon nie ma promocji . Jedynie Outlet. Chyba że patrzałeś na 5 a nie na 7. Dobra TOMALA72 wiem na który patrzałeś ale mały szczegół WMN jest dla kobiet.😃😄 Edytowane 1 Listopada 2020 przez Raptor
TOMALA72 Opublikowano 1 Listopada 2020 Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Raptor napisał: Dobra TOMALA72 wiem na który patrzałeś ale mały szczegół WMN jest dla kobiet.😃😄 Trza było brać, teraz Kobiety górą, na protesty byś jeździł😁 Edytowane 1 Listopada 2020 przez TOMALA72
Raptor Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Opublikowano 1 Listopada 2020 Teraz, TOMALA72 napisał: Trza było brać teraz Kobiety górą, na protesty byś jeździł😁 Ta w szkockiej spódnicy i z flagą LGBT😉
TOMALA72 Opublikowano 1 Listopada 2020 Opublikowano 1 Listopada 2020 1 minutę temu, Raptor napisał: Ta w szkockiej spódnicy i z flagą LGBT😉 Jak byś postawił Macallan’a to bym z Tobą pojechał nawet w szkockim kilcie... z flagą to nie wiem... musiała by być chyba skrzynka whiskacza😁
johankalvatn Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 Gratuluję zakupu. Mam pytanie - tarcze XT a hamulce Srama? Zmieniłeś czy tak było w oryginalnej specyfikacji? Bo na stronie Caniona są Sramowskie? Kolega Tomala ( bez urazy ) strasznie jest wyczulony na sprawy finansowe. W pewnym temacie o Specu dał prawdziwy popis. Jak dla mnie bardzo fajny rower za stosunkowo małe pieniądze. Można w niego jeszcze dużo włożyć ( koła, napęd, kierownica, sztyca, hamulce na topowe ) i tu faktycznie cena sięgnie 30 tys. Ale powolutku. Tego życzę posiadaczowi. Bezpiecznej jazdy!
Raptor Opublikowano 2 Listopada 2020 Autor Opublikowano 2 Listopada 2020 (edytowane) Tarcze zmieniłem bo miałem w zapasie z poprzedniego roweru. Jedyna inwestycja to heble. Jak dojadę sramy to wrzucę Slx i to wszystko. TOMALA72 to równy chłop. Lubi sobie bekę pokręcić 😀. Każdemu zdarza się coś niedoczytać Edytowane 2 Listopada 2020 przez Raptor 1
TOMALA72 Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 6 godzin temu, johankalvatn napisał: Można w niego jeszcze dużo włożyć ( koła, napęd, kierownica, sztyca, hamulce na topowe ) On chyba ma już koła, napęd, kierownicę i sztycę...😁
Raptor Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Opublikowano 15 Listopada 2020 W końcu pogoda pozwoliła na dłuższą przejażdżkę. Rowerek bardzo przyjemny. Pozycja jak dla mnie jest na nim idealna i wstrzeliłem się w nią w 10. Podjazdy nie stwarzają większych problemów a prowadzenie jest przewidywalne. Bardzo ładnie składa się w zakrętach. Na zjazdach jest bardzo przewidywalny i stabilny. Za otrzymany bon zakupiłem przedni błotnik jak i sławny piórnik. Fajna sprawa bo mieści się tam multi , dętka , lampki. Całość jest wewnątrz wyłożona pianką co powoduje że nic się nie przemieszcza i nie wali na wybojach. Wpadły nowe opony. Przód Maxxis Minion DHF 27.5x2,6 3C EXO TR WT 120TPI a tył Maxxis Minion DHR II 3C EXO TR WT 120 TPI 4
TOMALA72 Opublikowano 15 Listopada 2020 Opublikowano 15 Listopada 2020 Ładny, fajny, wypasiony ale jak dla mnie Marin miał "większe jaja"... Masz go jeszcze😁
johankalvatn Opublikowano 15 Listopada 2020 Opublikowano 15 Listopada 2020 Co to za naklejki z prawej strony główki sterowej?
Raptor Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) Zefal 53 minuty temu, TOMALA72 napisał: Ładny, fajny, wypasiony ale jak dla mnie Marin miał "większe jaja"... Masz go jeszcze😁 No pewnie. Marin to szatan😉 Ten rower dla mnie jest idealny. Tomala masz rację Spectral to takie fajne karbonowe łaaał ale Marin ma to coś w sobie. Taki pazur i do haratania jest idealny. Dzisiaj jak śmigałem Spectralem po lesie to z pod liści przywalił mi kawałek grubej gałęzi to zaraz zatrzymanie i oglądanie ramy a Marinem jak lecę to dosłownie jak czołgiem i nie przejmuję się niczym.😃 Edytowane 15 Listopada 2020 przez Raptor 1
Accent_Szaj Opublikowano 15 Listopada 2020 Opublikowano 15 Listopada 2020 Co do fotek i bajka,to nic dodać nic ująć ,tyko 5 godzin temu, Raptor napisał: łaaał
Raptor Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Opublikowano 15 Listopada 2020 Muszę się przyzwyczaić do tego karbonu bo jestem chyba za bardzo przewrażliwiony i każde uderzenie kamienia lub gałęzi przyprawia mnie o szybsze bicie serca 😃 21 minut temu, Accent_Szaj napisał: Co do fotek i bajka,to nic dodać nic ująć ,tyko Ha Ha. Nie zauważył mojej ulubionej opaski odblaskowej. Uffffffff😃
Accent_Szaj Opublikowano 15 Listopada 2020 Opublikowano 15 Listopada 2020 18 minut temu, Raptor napisał: zauważył Zauważył,ale ile można? Z drugiej strony, niebieski tak nie wali po oczach
zenobek Opublikowano 15 Listopada 2020 Opublikowano 15 Listopada 2020 7 godzin temu, Raptor napisał: Z sylwetki nie wygląda mi na rower torowy..... Po stanie czystości mam wrażenie, że jeżdziłeś we wnętrzu jakiejś hali......
Raptor Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Opublikowano 15 Listopada 2020 ta hala nazywa się Puszcza Wkrzańska. Rower przyczepiłem trokami do plecaka górskiego i tak sobie pochodziłem 2 godzinki
Accent_Szaj Opublikowano 15 Listopada 2020 Opublikowano 15 Listopada 2020 10 minut temu, zenobek napisał: we wnętrzu jakiejś hali...... My z @TOMALA72 malujemy tylko na jeden kolor,za to @Raptorzarąbisty fresk rypnął w tej hali i jeszcze liści naznosił
Raptor Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Opublikowano 15 Listopada 2020 Mam wprawę w kamuflażu. W końcu jestem z Rozpoznania
zenobek Opublikowano 15 Listopada 2020 Opublikowano 15 Listopada 2020 T 5 minut temu, Accent_Szaj napisał: fresk rypnął w tej hali To nie tak. Jeździcie po hali a potem przetaczacie rower przed halę i..... PSTRYYYK! PS. Widać, że bieżnik nosi ślady przetacznia! Nie niósł go na rękach......
Accent_Szaj Opublikowano 15 Listopada 2020 Opublikowano 15 Listopada 2020 10 minut temu, zenobek napisał: bieżnik nosi ślady przetacznia No akurat na tamtej fotce nie nosi Aż się zastanawiałem czy Raptor nie wozi ze sobą czegoś do czyszczenia klocków opony w terenie . @RaptorJak Ty to robisz? Ja też chcę
Rekomendowane odpowiedzi