macosy Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 Hej, posłuchajcie, szczególnie od 0:18. Co to u licha? To nówka egzemplarz, dopiero podłączony. Z góry dziękuję, Maciej
Yan Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 Wygląda na problem z kastą albo/i łańcuchem.
m-peter Opublikowano 24 Października 2020 Opublikowano 24 Października 2020 Kaseta i/lub łańcuch nowe? Też miałem podobne zgrzytanie na pierwszych kilku razach zanim się poukładało. Zalałem łańcuch gęstszym olejem i cisza.
pecio Opublikowano 25 Października 2020 Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) A masz kasetę dokręconą porządnie. Dałeś podkładki pod nią. Nawet pod 11 na zwykły bębenek trzeba dać jedną podkładkę bo po dokręceniu kaseta lata .A jak masz 10 to musisz dać wszystkie podkładki co są w zestawie pomimo iż Elite widzi to w instrukcji trochu inaczej.Potem sprawdź ustawienie przerzutki - ewentualna drobna korekta. Edytowane 25 Października 2020 przez pecio
Wojcik9 Opublikowano 10 Listopada 2020 Opublikowano 10 Listopada 2020 Jak sobie z tym poradziłeś? Mam nowy trenażer i identyczne dźwięki wydaje.
macosy Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Opublikowano 27 Listopada 2020 Posmarowałem i jeździłem, po 200km jakby dźwięku nie ma, pojawia się okazjonalnie bardo rzadko. Nie znam nadal dokładnego powodu. Ale rozjeździłem temat i jest w porządku.
Rekomendowane odpowiedzi