werber Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 Cześć, W sezonie zimowym chciałbym przeprowadzić na sobie bikefitting, ale na rowerze MTB. Nie odczuwam dolegliwości mięśniowych, natomiast chciałbym sprawdzić, czy można coś fittingiem poprawić w obszarze wydajności transferu mocy. Wiekszosc, jak nie wszystkie, reklamy fittingu w Poznaniu związane są z ustawianiem roweru szosowego. Może ktoś z Was wypowie się nt. bikefittingu MTB w Poznaniu? Za wszelkie sugestie/wskazania z góry dziękuję.
elmapeto Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 Mam pod domem Rowerownie. Wiem , że szosę robią na bank. Mają tam szeroki wachlarz usług, także to moja sugestia. Rowerownia ul. Grunwaldzka. Swoją drogą jak znajdziesz cos to daj znać . Też bym skorzystał, tylko cena mnie przeraża. Jednak podobno warto.
Accent_Szaj Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 4 godziny temu, elmapeto napisał: Też bym skorzystał, tylko cena mnie przeraża 400zł za ustawienie siodełka,stwierdzenie że trzeba kupić mostek,kiere,sztyce itp itd ? Napewno nie dla mnie
Mar24 Opublikowano 10 Lutego 2021 Opublikowano 10 Lutego 2021 Witam Poleci ktoś na tą chwile kogoś ? Chciałbym zrobić bike fitting na szosie i mtb
korea83 Opublikowano 10 Lutego 2021 Opublikowano 10 Lutego 2021 Robiłem fitting w Velo 7 Lab i mogę z czystym sumieniem polecić.
Rekomendowane odpowiedzi