Rutek Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 Witam, Proszę o podpowiedź W aplikacji Rouvy po zakończonym treningu nie zapisuje się trening i nie jest on widoczny w zakładce aktywności. Nie sumują się też km ogólnie przejechane. Sama aplikacja steruje trenażerem dobrze. Jak można ustawić zapisywanie?
Rutek Opublikowano 22 Października 2020 Autor Opublikowano 22 Października 2020 Od kilku dni. Wcześniej działało poprawnie. Aplikacja też dobrze steruje trenażerem. Tylko nic na podsumowanie nie pokazuje i nie pyta czy zapisać trening
dfq Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 Nie wiem co było przedwczoraj i wczoraj ale dzis widziałem że kompletnie padł serwis Rouvy. Pojawiał się tylko komunikat Error 500. Niedawno go uruchomili. Może to dlatego. Generalnie aplikacja automatycznie zapisuje i wysyła treningi na serwer. Jak coś przeinstaluj aplikacje.
Rutek Opublikowano 22 Października 2020 Autor Opublikowano 22 Października 2020 No właśnie to robiłem i nie przyniosło to efektu. Apka niby działa. Nie mogę też znaleść ustawień dotyczących zapisu. A wersja premium. Ale dzięki za chęć pomocy
dfq Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 Nie ważne czy Premium czy nie - nie znajdziesz ustawień zapisu bo jedyne co można ustawić to wysyłanie danych na serwisy zewnętrzne (Strava itp). Apka działa prawdopodobnie w ten sposób że wysyła dane do chmury (można przeglądać swoje aktywności również przez stronę www) i zapisuje równoczesnie dane na lokalny dysk. Jeśli nie może wysłać danych do chmury, nie zapisze na dysku (dla spójności danych). A ostatnio były problemy z serwerem Ruby.
Rekomendowane odpowiedzi