Cortez 8425 Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 Cześć! Chciałem się pochwalić co zrobiłem. 2,5 roku jeździłem na Zielonej żabie i byłem bardzo zadowolony z tego roweru, do puki nie zaowazylem ostatnio jakiegoś małego błędu na spawie przy suporcie. Więc zacząłem szukać coś na ten temat i znalazłem. Okazało się że to błąd(źle nalany spaw, czy coś)merida daje 2 lata gwarancji a ja miałem 2,5 roku rower więc słaby temat się zrobił. Pierwsze co pomyślałem że zmienię rower, ale nie do końca mnie stać wydawać tyle kasy. Wpadłem na pomysł by napisać wprost do meridy i przesłać zdjęcia spawu. Na drugi dzień dostałem odp. Ze mnie przepraszają i mam zawieźć rower do sklepu gdzie kupiłem, więc tak zrobiłem,przy okazji pomyślałem że podrasuje trochę swoją żabę Po kilku dniach zadzwonili że sklepu i poinformowali mnie po pozytywnym rozpatrzeniu reklamacji i czy może być rama w innym kolorze i od modelu big nine 700 😁. W sumie zielem mi się bardzo podobała,ale się zgodziłem. Do inwestowałem 3,500zl i mam oto taka maszyne😁. Trzeba się przyzwyczaić do koloru ale myślę że się polubimy. Wniosek? Warto było spróbować reklamować! Wielkie dzięki i szacunek dla meridy polska, takie gesty się szanuje 3
Rekomendowane odpowiedzi