Jasiu Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 (edytowane) Witam, ostatnio zaistniała konieczność odkręcenia manetki blokady od mojego amora rs reba rl. Okazało się, że śruba trzymająca przelotkę do linki ma tak wyrobioną śrubę, że ledwo da się ją odkręcić. Wbiłem młotkiem torxa i poszło... Problem tkwi w tym, że nie posiadam takiej śruby na wymianę. Wiecie gdzie mogę dostać taką śrubeczkę, lub jak znaleźć jakiś zamiennik? Śrubka jest naprawdę malutkich rozmiarów. Edytowane 21 Października 2020 przez Jasiu
Accent_Szaj Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 Podejdź do pierwszego lepszego serwisu rowerowego lub samochodowego
Jasiu Opublikowano 21 Października 2020 Autor Opublikowano 21 Października 2020 3 godziny temu, Accent_Szaj napisał: Podejdź do pierwszego lepszego serwisu rowerowego lub samochodowego Byłem już w paru miejscach popytać, usłyszałem jedynie że nie, że jest bardzo mała. Da się zamówić coś takiego gdzieś przez internet?
Accent_Szaj Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 53 minuty temu, Jasiu napisał: Da się zamówić coś takiego gdzieś przez internet? Tu masz od M2( zmierz suwmiarką) https://allegro.pl/oferta/sruby-tytanowe-nakretki-podkladki-m2-m8-7215177725?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Ewentualne na ali masz 8,54 zł 25%OFF | 10 sztuk DIN912 śruba aluminiowa M3 * 6/8/10/12/14mm kolorowe aluminium hex socket puchar śruba maszynowa https://a.aliexpress.com/_BP0Nsk A na czas oczekiwać nadpiłuj łeb i dokręć płaskim śrubokrętem 1
zenobek Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 11 minut temu, Accent_Szaj napisał: Tu masz od M2 @Accent_Szaj nie miej mi poniższego za złe... Cena 4,48. Minimalna ilość zamówienia 25 szt. Wartość zamówienia: 112zł. Najdroższa śruba w historii rowerów. @Jasiu Bez parametrów śruby to sobie można znajdować...
Accent_Szaj Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 9 minut temu, zenobek napisał: nie miej mi poniższego za złe... Spoko Ja nie wierzę że nie można dorwać takiej w serwisie rowerowym. Na ali może sobie kupić nawet 1 31 minut temu, Accent_Szaj napisał: https://a.aliexpress.com/_BP0Nsk A na czas oczekiwania nadpiłuj łeb i dokręć płaskim śrubokrętem
zenobek Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 1 minutę temu, Accent_Szaj napisał: Ja nie wierzę Ty już lepiej nic nie pisz! Idź spać. Typowy objaw za długiego przesiadywania. Dobranoc.
Accent_Szaj Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 3 minuty temu, zenobek napisał: Ty już lepiej nic nie pisz! Ale o co chodzi
wolek Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 Jeśli m2 lub m3 zapytaj w miejscu gdzie laptopy naprawiają, ja mam takich na pęczki w różnych długościach. 1
Gość Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 Zwykła śruba do kupienia Na allegro wcale nie musi być jakaś tytanowa nie ma co cudowaćŚruba M2 na odpowiednią długość najlepiej nierdzewna koszt jakieś 2 zł
Accent_Szaj Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 8 minut temu, piter614 napisał: Zwykła śruba do kupienia Właśnie o tym od początku mówię 14 godzin temu, Accent_Szaj napisał: Podejdź do pierwszego lepszego serwisu rowerowego lub samochodowego
PiotrekGT Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 (edytowane) Do sklepu metalowego ze śrubami a nie serwisu, nie wiem skąd jesteś ale w krk jest to np. Wiking, Bolten Edytowane 22 Października 2020 przez PiotrekGT
Jasiu Opublikowano 22 Października 2020 Autor Opublikowano 22 Października 2020 Godzinę temu, piter614 napisał: Zwykła śruba do kupienia Na allegro wcale nie musi być jakaś tytanowa nie ma co cudować Śruba M2 na odpowiednią długość najlepiej nierdzewna koszt jakieś 2 zł Tak zrobiłem, 5 śrub m2x 10mm zamówionych za 5 zł. Jutro powinny być, zobaczymy co z tego wyjdzie.
zenobek Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 12 godzin temu, Accent_Szaj napisał: Ale o co chodzi Nie sprawdziłeś szczególów transakcji. Z racji późnej pory wnioskowałem, że jesteś już śpiący i Ci umknęło...... 12 godzin temu, zenobek napisał: Ty już lepiej nic nie pisz No tak! Zabrakło słówka "dzisiaj"! Dlatego poprawiam się - powinno być: Ty już lepiej dzisiaj nic nie pisz! (tylko idź spać)
Accent_Szaj Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 2 godziny temu, zenobek napisał: Nie sprawdziłeś szczególów transakcji. Myślałem że coś gorszego Tam na aukcji jest napisane o kontakcie przed zakupem. Może chłop ma akurat 1szt. tej śrubki. Pytanie nic nie kosztuje. Może będzie taniej niż te 112zł
Kruk Opublikowano 27 Października 2020 Opublikowano 27 Października 2020 Zwykła śruba imbusowa M2,5 lub M3. Zmierz suwmiarką po prosu i poszukaj po necie.
jaro0011 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Hej odgrzeje temat - potrzebuje też tej śrubki. Jaki ona ma wymiar bo nie mam starej na wzór.
Rekomendowane odpowiedzi