Jakubj79 Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 Witam, Jestem w trakcie poszukiwań gravela. W trakcie natknąłem się na rower z tematu. W opisie są klamkomanetki GRX i hamulce mechaniczne. Na stronie Shimano jednak nie ma klamek GRX do hamulców mechanicznych. Czy użyty jest jakiś adapter, czy może jednak są klamkomanetki GRX w wersji mechanicznej? https://pl.author.eu/gravel/gravel/author-aura-xr4-2020-ua42930102
Nemrod Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 Błąd w specyfikacji roweru. Patrząc na zdjęcie można stwierdzić, że to nie są klamkomanetki GRX tylko prawdopodobnie mechaniczne Tiagry.
Jakubj79 Opublikowano 19 Października 2020 Autor Opublikowano 19 Października 2020 Dzięki, niestety masz rację, oglądałem zdjęcia (przybliżenia) ze strony producenta i widać nawet logo Tiagry. Swoją drogą, dziwne, że nikt nie poprawił tego błędu, ani na stronie producenta, ani na stronach sklepów. Strach co kupować on-line, zwłaszcza, że często do opisów jest dopisek o możliwości zmiany specyfikacji, bez podawania przyczyny.
Rekomendowane odpowiedzi