Skocz do zawartości

Budżetowe spodnie w dużym rozmiarze

PowerB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

jestem na etapie redukcji i szukam niedrogich spodni na zimę. Szkoda topić kasę, żeby nie ubrać ich w przyszłym sezonie. Aktualnie ważę 125 kg. Widziałem, że Rogelli robi spodnie 3XL , 4XL. Czy macie coś godnego polecenia? Jedynym warunkiem są szelki, bo przy takiej masie mnóstwo spodni leci z tyłka. Mogą być spodnie bez wkładki, pod które ubiorę krótkie spodenki kolarskie.

Opublikowano

Zobacz na Decathlon, są zimowe spodnie na szelkach w rozmiarze 3XL oraz długie spodnie MTB bez szelek z lub bez wkładki, również w 3XL. Ceny 150-200.

Opublikowano

Jak masz takie które się sprawdziły a jedynie spadają to można popróbować dodać zwykłe wąskie szelki, takie które za grosze można dostać gdzieniegdzie w sklepach tekstylnych. Może to trochę trąci myszką ale one i tak idą pod bluzę, są tanie i zachowasz spodnie które aktualnie byś używał gdyby nie brak szelek. Jakiś pomysł jest. 

Opublikowano

Ja od siebie moge polecić Riony ocieplane z Aliexpress. 140zł, przyszły w mniej niż 10dni. W ostatnią sobote zrobiłem w nich gravelowe ultra 270km no i tyłek praktycznie nie draśnięty. Uważam, że do takiego treningowego latania w zime nic lepszego nie potrzeba.

Opublikowano

Wracam do tematu. Kupiłem spodnie z decathlonu Rockrider 500 i jestem zadowolony. Wczoraj pierwsza jazda testowa przy temperaturze około 5 spodni i było jak najbardziej w porządku. Chociaż nie wyobrażam sobie jazdy poniżej 0 stopni.

Opublikowano

Właśnie też teraz złożyłem zamówienie bo pojawiły się na nowo w sklepie. Zobaczymy jak przyjdą. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 20.10.2020 o 13:15, Fimala napisał:

Ja od siebie moge polecić Riony ocieplane z Aliexpress. 140zł, przyszły w mniej niż 10dni. W ostatnią sobote zrobiłem w nich gravelowe ultra 270km no i tyłek praktycznie nie draśnięty. Uważam, że do takiego treningowego latania w zime nic lepszego nie potrzeba.

Ja też mam te spodnie ale przewiewna mi około 5-10 cm poniżej pasa w miejscu gdzie noga się zginą i jestem tym bardzo podirytowany