XGrzesX Opublikowano 16 Października 2020 Opublikowano 16 Października 2020 Kupiłem pierwszą koszulkę termoaktywną Rogelli Core https://www.rogelli.pl/funkcjonalne-koszulki-rogelli-core-z-dlugim-rekawem-2-sztuki-w-opakowaniu-czarne Koszulka trochę gryzie i zastanawiam czy jest to norma w koszulkach termoaktywnych ? Czy jest szansa, ze po praniu sytuacja się poprawi ?
Accent_Szaj Opublikowano 16 Października 2020 Opublikowano 16 Października 2020 37 minut temu, XGrzesX napisał: ze po praniu sytuacja się poprawi ? Te termoaktywne gryzą. Jeszcze jak mają w sobie wełnę,to już w ogóle chce zeżreć żywcem
XGrzesX Opublikowano 16 Października 2020 Autor Opublikowano 16 Października 2020 Ta moja jest bez wełny. A po praniu bedzie lepiej ?
pecio Opublikowano 17 Października 2020 Opublikowano 17 Października 2020 (edytowane) To będzie ewenement na skalę globalną. Pierwszy rowerzysta zjedzony przez koszulkę żywcem razem z butami. 😈😁 Uważaj żeby z rozpędu za rower się nie zabrała.🤣 A po praniu może być faktycznie lepiej jak się ożłopie wody z pralki . Edytowane 17 Października 2020 przez pecio
Gość Opublikowano 17 Października 2020 Opublikowano 17 Października 2020 @XGrzesX koszulka nie powinna gryźć. Mam kilka koszulek termoaktywnych i żadna nie gryzie - nawet ta z wełny merynosa jest dość przyjemna. Wypierz (tylko nie dodawaj płynu do płukania, najlepiej pierz w płynie do ciuchów sportowych), a jeśli sytuacja się nie poprawi, to oddaj. Nie wyobrażam sobie jazdy w koszulce, która jest dla mnie niekomfortowa. A Panów komentujących problem proszę o powściągliwość w złośliwych komentarzach, bo polecą ostrzeżenia.
Rekomendowane odpowiedzi