Kudlati Opublikowano 15 Października 2020 Opublikowano 15 Października 2020 Cześć, krótko mówiąc kupiłem używany rower i właściciel dał do piasty dużo smaru żeby pisata byla cicha. A mi zalezy zeby byla glosna wiec prosze was zeby ktos mi krok po kroku wytlumaczyl jak oczyscic ta piaste z takiej ilosci smaru zebym nic nie zepsuł. Dzięki wielkie!
Gość Opublikowano 15 Października 2020 Opublikowano 15 Października 2020 Trzeba wyczyścić zapadki ze smaru wtedy będzie ładnie cykaćBy to zrobić musisz zdjąć bębenek Powinien zejść jak go pociągniesz jeżeli nie to trzeba rozkręcić koszty kartę i wtedy zejdzie z tego co pamiętam
Kudlati Opublikowano 16 Października 2020 Autor Opublikowano 16 Października 2020 Dzieki, czym mam wyczyścić smar i czy mam jeszcze raz posmarowac?
kaido2 Opublikowano 16 Października 2020 Opublikowano 16 Października 2020 (edytowane) Do usunięcia. Edytowane 16 Października 2020 przez kaido2
Kudlati Opublikowano 16 Października 2020 Autor Opublikowano 16 Października 2020 10 minut temu, kaido2 napisał: Do usunięcia. cała piasta do usunięcia?
kaido2 Opublikowano 16 Października 2020 Opublikowano 16 Października 2020 4 minuty temu, Kudlati napisał: cała piasta do usunięcia? Post. Pierdykłem się i nie w tym temacie odpisałem.
Kudlati Opublikowano 16 Października 2020 Autor Opublikowano 16 Października 2020 Teraz, kaido2 napisał: Post. Pierdykłem się i nie w tym temacie odpisałem. ok xd
Gość Opublikowano 16 Października 2020 Opublikowano 16 Października 2020 Dzieki, czym mam wyczyścić smar i czy mam jeszcze raz posmarowac?Wyczyść cały smar z zapadek i że środka piastyMożesz do smarowania użyć np oleju i też będzie działać i nic się nie stanie
Rekomendowane odpowiedzi