Eisteufel Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Cześć! Chciałem się pochwalicć, że pierwszy raz biorę udział w zawodach sportowych startuje na dystansie 35km Odnośnik do komentarza
Eisteufel Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Niestety pomyliłem trase i zamiast jechać 40km jechałem 49 ale i tak byłem 48 w swojej kategorii. Mega fajne doświadczenie, to napewno nie ostatni raz! Nagrałem film na GoPro, jak go ogarnę to podrzuce. Warunki na maratonie były ciężkie, ulewa która leśne drogi zamieniła w błoto. Odnośnik do komentarza
Eisteufel Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=vXIu6aqBYYk filmik z mojego maratonu, muszę inaczej ustawiać kamere oraz dokupić baterie Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Dzwonek?Serio? Odnośnik do komentarza
Eisteufel Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 29 minut temu, Franz Mauer napisał: Dzwonek?Serio? Przepisy w Szwecji Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 fajnie to wygląda Odnośnik do komentarza
Eisteufel Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 4 godziny temu, Franz Mauer napisał: fajnie to wygląda Wygląda kiepsko ale takie prawo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi