Johnny0.2 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 (edytowane) Witam Mam problem, zmieniałem pozycje manetki od sztycy która jest na linkę z bontragera i zmieniłem trochę pozycje linki. Naciskam na manetkę a ona ani drgnie jaka może być tego przyczyna i jak to naprawić ? Edytowane 10 Października 2020 przez Johnny0.2
Gość Opublikowano 11 Października 2020 Opublikowano 11 Października 2020 Może linka zacięła się w środku pancerzaMusisz sprawdzić czy sama linka się rusza
Johnny0.2 Opublikowano 11 Października 2020 Autor Opublikowano 11 Października 2020 Godzinę temu, piter614 napisał: Może linka zacięła się w środku pancerza Musisz sprawdzić czy sama linka się rusza Rusza się do pewnego momentu
Gość Opublikowano 11 Października 2020 Opublikowano 11 Października 2020 W takim razie gdzieś się blokuje w pancerzuSpróbować musisz ją odpiąć od sztycy i ruszać, wtedy zobacz jak się blokuje to wyciąg linkę może się porwała i ona jest winnaWtedy wymieniasz koszt 5 złMożna też sprawdzić pancerz
Rekomendowane odpowiedzi