Stalowy_Jez Napisano 9 Październik 2020 Udostępnij Napisano 9 Październik 2020 (edytowane) Helo, Czy sparowaną z licznikiem opaskę tętna (piersiową) z ant+, da się połączyć także z telefonem (i stravą) tak, żeby się to jednocześnie nie rozparowało z licznikiem? Chodzi mi o to, żeby tętno mierzyć także do np. biegania a potem, przy używaniu z licznikiem na rowerze nie trzeba było parować od nowa. Nie interesuje mnie pomiar tętna w tej samej chwili na dwóch urządzeniach tylko raz na tym, raz na innym. Zakręciłem trochę ale może się domyślicie o co chodzi 😉 Ćwiczył to ktoś? Edytowane 9 Październik 2020 przez Stalowy_Jez Odnośnik do komentarza
nctrns Napisano 9 Październik 2020 Udostępnij Napisano 9 Październik 2020 Tak, bez problemu. 1 Odnośnik do komentarza
m-peter Napisano 9 Październik 2020 Udostępnij Napisano 9 Październik 2020 Jeśli nie chcesz używać w tym samym czasie to da się zarówno przez ANT+ i BT ale czy przypadkiem Strava nie skasowała możliwości parowania z jakimikolwiek czujnikami? 1 Odnośnik do komentarza
Stalowy_Jez Napisano 9 Październik 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Październik 2020 (edytowane) @m-peter tak czytałem ale będę zaraz próbował jak wrócę do domu bo u mnie w stravie mam menu czujników (foto niżej, prawy dolny róg). Zobaczymy czy znajdzie. Edytowane 9 Październik 2020 przez Stalowy_Jez 1 Odnośnik do komentarza
Stalowy_Jez Napisano 11 Październik 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Październik 2020 No i dupa niestety. Opcje są, czujnikow strava nie znajduje (tzn chyba nawet nie szuka).Trochę lipa. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Red Napisano 11 Październik 2020 Udostępnij Napisano 11 Październik 2020 W dniu 9.10.2020 o 15:28, Stalowy_Jez napisał: Chodzi mi o to, żeby tętno mierzyć także do np. biegania a potem, przy używaniu z licznikiem na rowerze nie trzeba było parować od nowa. Nie interesuje mnie pomiar tętna w tej samej chwili na dwóch urządzeniach tylko raz na tym, raz na innym. Zakręciłem trochę ale może się domyślicie o co chodzi 😉 Ćwiczył to ktoś? Spokojnie to będzie działać. Dodatkowo niektóre czujniki posiadające BT i ANT+ można używać jednocześnie na dwóch urządzeniach. 1 Odnośnik do komentarza
Stalowy_Jez Napisano 19 Listopad 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopad 2020 Jakby kogoś interesowało to strava już widzi czujniki. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi