Łukasz_P Napisano 6 Październik 2020 Udostępnij Napisano 6 Październik 2020 W sumie temat mocno ogólny. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z reklamacją produktów Bontragera, w moim przypadku butów? Robią naprawę, wymianę czy zwrot kasy? Odnośnik do komentarza
Chrismel Napisano 6 Październik 2020 Udostępnij Napisano 6 Październik 2020 Miałem od nich siodełko z prawem zwrotu do 30 dni. Oddałem po upływie tego terminu. Przyjęli zwrot bez problemu. 1 Odnośnik do komentarza
Łukasz_P Napisano 6 Październik 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Październik 2020 Dzięki, tylko zwrot i gwarancja, to 2 różne sytuacje. Odnośnik do komentarza
Raptor Napisano 6 Październik 2020 Udostępnij Napisano 6 Październik 2020 Reklamacje w Bontrager to istna bajka. Reklamujesz i dostajesz nowe lub przy braku takiego samego modelu butów wybierasz jeśli chcesz inne i jeśli są droższe to dopłacasz różnicę lub zwrot pieniędzy. 1 Odnośnik do komentarza
Łukasz_P Napisano 6 Październik 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Październik 2020 Super, brzmi nieźle. Odnośnik do komentarza
Jwradek Napisano 6 Październik 2020 Udostępnij Napisano 6 Październik 2020 Reklamowałem dziurawą dętkę, oddałem starą, dostałem nową od ręki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi